Weekvlog #4 – 19 weken zwanger & 20 weken echo

no filter

19 weken zwanger en deze week hadden we de 20 weken echo wat achteraf best spannend was allemaal. Kijk je mee?

Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Bedankt voor het kijken!

In verband met de vakantie liepen de vlogs iets achter. Komende zaterdag komt gewoon een nieuwe vlog online met daarin het eerste deel van onze vakantie en dan zijn we weer helemaal bij. Dit kan ik gewoon delen, er woont namelijk iemand in ons huis nu we zelf op vakantie zijn!

De Weekly favorites maakt plaats voor een plog van onze vakantie als we terug zijn. Het leek me leuker om dit in één artikel te doen.

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.