Weekvlog #49: Surprise party voor Lynn

weekvlog

Het was een week vol verrassingsfeestjes! Lynn studeerde af als fysiotherapeut en we verraste vriendin Saskia met een babyshower. Verder ging ons appartement in de verkoop en gingen we een huis bezichtigen. Kijk je weer mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Muziek: Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy - Lifestyle - Mindset - Coaching

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge