Weekvlog #5 – 20 weken zwanger & eerste deel vakantie Texel

20 weken zwanger

20 weken zwanger alweer, op de helft! In deze vlog zien jullie het eerste gedeelte van onze vakantie op Texel ♡ we genieten volop! Inmiddels ben ik ook weer bij met het uploaden van de weekvlogs, door de vakantie liep dit een beetje in de soep maar hey, I’m still learning! Internet werkt ook niet altijd mee (het uploaden op Youtube duurt een paar uur) maar het is gelukt!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Hopelijk vonden jullie deze vlog leuk om te zien! Tot volgende week!

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  1. 12 september 2016 / 09:28

    Wat heeeerlijk die boeken mee 😀 Heel veel plezier op Texel, heerlijk fietsen inderdaad over het eiland. Weet niet of jullie er nu nog zijn en of jullie ervan houden maar het luchtvaartmuseum bij het vliegveld is best leuk!
    karlien onlangs geplaatst…Winterzon Verenigde Staten met kinderenMy Profile

    • 12 september 2016 / 19:47

      Thanks voor de tip Karlien! We zijn er nog, gaan je tip zeker onthouden want we zijn sowieso van plan nog een keer terug te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.