Weekvlog #51: Meidenweekend en shoppen bij de Primark

Weekvlog

Ik ga shoppen bij de Primark en ik kom terug met nieuwe kleren voor Lot in plaats van voor mezelf. Op donderdag ga ik weer bootcampen  en Lot en ik zijn het weekend alleen (dus meidenweekend) omdat Vanja is werken. Tot slot experimenteer ik met een nieuw ochtendritueel om net wat meer structuur in mijn dag te krijgen. Kijk je weer mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Weekvlog 28 komt komende zaterdag online en dan zijn de weekvlogs weer up to date. Excuses nogmaals voor de vertraging.

 

Liefs,
Nicky

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Muziek: Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy - Lifestyle - Mindset - Coaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge