Weekvlog #53: Ons appartement is verkocht & op huizenjacht!

Weekvlog

Wat gaat het snel allemaal, binnen twee weken is ons appartement gewoon verkocht! Ik kan het nog steeds bijna niet geloven… We gaan dus ook meteen op huizenjacht want nu komt een huis kopen opeens wel heel dichtbij! Lot gaat voor het eerst naar het buitenland, we gaan naar Luxemburg omdat nichtje Fee jarig is en zij staan daar op de camping. Verder komt de nieuwe slaapzak van Puckababy binnen en daar zijn we heel blij mee. Kijk je gezellig met ons mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Het recept van de omelet vind je hier en het recept van de frittata kun je hier terugvinden.

Liefs,
Nicky

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Muziek: Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.