Weekvlog #56: Lot plast mama onder & eerste fotoshoot

weekvlog

Wat hebben we een leuke week gehad! We wonnen een fotoshoot via social media en deze was dit weekend. Lot plast mama onder tijdens het knuffelen en ze kruipt voor het eerst! Wat gaat het snel! Tot slot gaan we gezellig op bezoek bij vriendje Fer en viert opa zijn verjaardag!  Kijk je gezellig met ons mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.


Muziek: Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

  1. 30 augustus 2017 / 09:54

    Hoi, leuke blog weer! Ik haal Merel na ongeveer driekwartier ochtendslaapje weer uit bed. Als ik dat niet doe slaapt ze twee uur en wil ze tussen de middag niet slapen. Dus ongeveer van half 10 (ik kijk wel naar haar behoefte, wanneer ze moe wordt) tot kwart over 10. Dan van half één tot half drie weer. Tussen vier en vijf wordt ze meestal wel moe maar gaat ze niet meer slapen. Slapen doet ze dan om 19u weer of iets eerder als ze na half drie niet meer geslapen heeft. Voor ons werkt het heel goed om elke dag een beetje dezelfde tijden aan te houden én tegelijk naar haar behoefte te kijken. Fijne vakantie en succes met alle voorbereidingen! (Een hele organisatie met zo’n kleine, haha!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.