Weekvlog #6 – 21 weken zwanger & tweede deel vakantie Texel

21 weken zwanger

Inmiddels zijn we weer terug van onze vakantie op Texel, wat hebben we genoten! In deze weekvlog laten we jullie het laatste gedeelte van de vakantie zien met heel veel zon en gezelligheid. En… Vanja’s eerste surfles.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Komende week gaan we naar Praag (jeej, we gaan er nog een keer tussenuit)! Daar hebben we een aantal dagen ‘vakantie’ en volgend weekend is het jaarlijkse internationale event van Herbalife met zo’n 20.000 Herbalife collega’s. Hier krijgen we training over voeding van de wetenschappers en artsen achter de producten en worden er waarschijnlijk weer nieuwe producten gelanceerd. Daarnaast doen we altijd heel veel inspiratie op omdat we ook veel leren van succesvolle mensen in de business. Los van dit alles is het ook een super tof weekend met alle collega’s en mega gezellig. We hebben er in elk geval super veel zin in.

Deze week gaan we ook vloggen dus we nemen jullie gezellig mee!

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.