Weekvlog #66: Na 4 jaar weer tafeltennissen & eettips voor een dreumes!

Weekvlog

Een vol weekje deze keer! We gaan klimmen en klauteren bij Monkey Town samen met papa. Ik probeer een nieuw gerecht uit wat super lekker blijkt te zijn en ik deel wat eettips voor een dreumes. In elk geval hoe wij met bepaalde dingen omgaan. Wie weet heb je er wat aan 🙂 Stel je vragen ook gerust in de comments! In het weekend gaan we naar Zwolle voor een dagje NK Tafeltennis. Daar zie ik mijn vriendinnen Saskia en Simone weer met de kids. Wij hebben vroeger altijd samen in het Nederlands Team gespeeld samen en ik sla na 4 jaar eindelijk weer eens een balletje! Stiekem vond ik het super leuk!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.