Weekvlog #9 – Praktijk verhuizen & back to work

weekvlog

We zijn inmiddels alweer bij weekvlog 9! Dit was de week waarin ik weer aan het werk ging na een heerlijke vakantie en… ik ging klussen in mijn nieuwe praktijk. Binnenkort meer info 🙂

Afgelopen zondag vierde ik ook mijn verjaardag met lieve familie en vrienden. Kijk je weer gezellig mee?

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

In de volgende weekvlog ga ik samen met mijn zusje naar een beurs voor ondernemers, pak ik het sporten weer op en werk ik voor het eerst op vaste werktijden om alvast een beetje te wennen als ons kleine meisje er straks is. Dit weekend beginnen we met de babykamer en morgen is de Marathon van Eindhoven waar Vanja aan meedoet en nog een aantal teammembers. Dus volgende week zeker weer kijken.

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.