WIJ ZIJN ZWANGER!

Wij zijn zwanger

Eindelijk kunnen we het dan vertellen: wij zijn zwanger! Vanochtend hebben we de tweede echo gehad en alles was gelukkig goed. We zijn helemaal happy!

Wat spannend om dit nu eindelijk te typen. Het eerste trimester zit er bijna op!

De eerste weken ben ik goed doorgekomen, ik mag niet klagen. Met vlagen misselijk en behoorlijk vermoeid, maar hee er gebeurt ook vanalles in mijn lichaam natuurlijk. Ik heb geprobeerd wat rustiger aan te doen. Bloggen schoot er vaak bij in vanwege de vermoeidheid en daar baalde ik enorm van. Maar goed, ze zeggen dat je er maar het beste aan kunt toegeven dus dat heb ik maar gedaan. Inmiddels is de energie weer (grotendeels) terug, heel fijn!

Ik ben uitgerekend op 18 januari 2017.

Dit verandert natuurlijk ook het een en ander op mijn blog. Ik wil 1 keer per week een zwangerschapsupdate of gerelateerd artikel online zetten, niet ‘te’ vaak omdat ik denk dat niet iedereen op zwanger spam zit te wachten 😉

 

Ik ben onwijs benieuwd naar jullie reacties op dit bijzondere nieuwtje! Laat ze me weten via de comments.

 

Liefs Nicky

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.