WIJ ZIJN ZWANGER!

Wij zijn zwanger

Eindelijk kunnen we het dan vertellen: wij zijn zwanger! Vanochtend hebben we de tweede echo gehad en alles was gelukkig goed. We zijn helemaal happy!

Wat spannend om dit nu eindelijk te typen. Het eerste trimester zit er bijna op!

De eerste weken ben ik goed doorgekomen, ik mag niet klagen. Met vlagen misselijk en behoorlijk vermoeid, maar hee er gebeurt ook vanalles in mijn lichaam natuurlijk. Ik heb geprobeerd wat rustiger aan te doen. Bloggen schoot er vaak bij in vanwege de vermoeidheid en daar baalde ik enorm van. Maar goed, ze zeggen dat je er maar het beste aan kunt toegeven dus dat heb ik maar gedaan. Inmiddels is de energie weer (grotendeels) terug, heel fijn!

Ik ben uitgerekend op 18 januari 2017.

Dit verandert natuurlijk ook het een en ander op mijn blog. Ik wil 1 keer per week een zwangerschapsupdate of gerelateerd artikel online zetten, niet ‘te’ vaak omdat ik denk dat niet iedereen op zwanger spam zit te wachten 😉

 

Ik ben onwijs benieuwd naar jullie reacties op dit bijzondere nieuwtje! Laat ze me weten via de comments.

 

Liefs Nicky

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

13 Reacties

 1. 24 juni 2016 / 15:18

  Van harte gefeliciteerd! Ik wens jullie veel gezondheid, geluk, en liefde toe! Genietze en liefs,
  Mijntje.

 2. Judith
  24 juni 2016 / 15:47

  ❤️❤️❤️❤️

 3. Esmee
  24 juni 2016 / 20:41

  Wat leuk!!!
  Het is ook zo enorm bijzonder.
  Van harte gefeliciteerd. Geniet ervan, de tijd vliegt.

 4. Esmee aan den boom
  25 juni 2016 / 22:47

  aah super leuk nieuws! proficiat

 5. 27 juni 2016 / 15:19

  Proficiat Nicky en natuurlijk ook voor Vanja. Geniet van deze mooie bijzondere tijd samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.