Home Β» 100 gratis kaarten Nationale Gezondheidsbeurs 2016!

100 gratis kaarten Nationale Gezondheidsbeurs 2016!

A_Totaal_Beeld_liggendVorig jaar ben ik door de drukte van de praktijk niet naar de Nationale GezondheidsBeurs gegaan. Ik had me voorgenomen om dit jaar wel te gaan want beurzen vind ik super leuk. Al helemaal als het over voeding en lifestyle gaat natuurlijk en je steekt er altijd wat van op. En ja hoor, dit jaar zijn we erbij. We kregen namelijk twee gratis toegangskaarten toegestuurd! Hoe leuk is dat?

Ben je op zoek naar inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle?

De Nationale GezondheidsBeurs vindt plaats op 11, 12, 13 of 14 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht, met 40.000 bezoekers en 300 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness; Body & Mind en eHealth & Technologie. Gratis GezondheidsGids 2016 voor elke bezoeker. Elke dag start met een spetterende, muzikale energizer als opening!

Meet en greet motiverende sprekers op de beurs

Maak kennis met Ralph Moorman, Carola van Bemmelen, Kim Holland, Jesse van der Velde, Dr. Frank, Iris Sommer en Philip Scheltens. Leer koken met Mathijs Vrieze in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bezoek de sfeervolle paviljoens, actieve workshops en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen. Pure wellness verwennerij met massage of make-up. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Doe mee met de PlankChallenge van Personal Trainer Jacqueline van Dijk. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Primeurs uit de digitale toekomst. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets. Neem de GezondheidsGids 2016 gratis mee. Gezonde en gezellige dag uit voor mensen met gezond verstand! Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor meer info en het actuele programma.

Inspirerende Avond Seminars ná de beurs

Ontmoet Max Strom, Baptist de Pape, Kris Verburgh, Patrick van Hees en William Cortvriendt op het inspirerende avondseminars. Zij delen hun kennis, ervaring en levenswijsheden, voeden je geest, raken je hart en beroeren je ziel.  Alle informatie over programma, sprekers en inschrijving vind je terug op de website.

Leuke actie!

En ik heb nog wat leuks… Ik heb namelijk een leuke actie kunnen regelen voor de eerste 100 kaarten! Als je de actiecode BALANCE gebruikt op www.gezondheidsbeurs.nl kunnen  jullie gratis (alleen 2,50 euro bestelkosten) kaarten bestellen! De normale ticketprijs is 20 euro per stuk, sla je slag zou ik zeggen πŸ˜‰

 

Zie ik je daar?

 

Liefs Nicky

Deel:

4 Reacties

 1. Lmvulto
  25 september 2016 / 21:03

  Graag 2 vrij kaarten voor de gezondheid beurs van 2017
  Ik ben misschien wel te vroeg maar wel op tijd
  Hartelijke groeten
  Leo Vulto

  • 25 september 2016 / 22:49

   Hoi Leo, dit was een bericht en samenwerking voor 2016, voor 2017 kan ik (nog) geen kaarten regelen helaas πŸ™‚ Groetjes

   • Lmvulto
    23 december 2016 / 00:14

    Dat vind ik jammer maar de tijd dringt misschien komt het nog
    Ik hou me nog steeds aanbevolen laser no kaarten weg
    Gegeven worden
    Groeten Leo

 2. elisabeth daniels
  15 januari 2018 / 00:15

  al 2 jaar vegetarier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.