Home » 2 jaar getrouwd

2 jaar getrouwd

trouwen

Vandaag zijn we alweer twee jaar getrouwd, de tijd gaat zo snel. Dat vonden we wel even een berichtje waard. We gaan in elk geval genieten van vandaag en zoals elk jaar gaan we vanavond gezellig samen uiteten!

Wat is er veel veranderd in die twee jaar tijd. Toen we trouwden was ik net afgestudeerd als diëtist en begon ik met mijn eigen praktijk. Met bloggen was ik toen nog helemaal niet bezig. Inmiddels draait de praktijk prima en heb ik veel leuke samenwerkingen mogen doen en mensen mogen helpen naar hun doelen. En natuurlijk ook in verwachting van ons eerste kindje dus dat wordt weer een hele nieuwe fase voor ons waar we erg naar uitkijken. We houden beide van vooruitgang en streven altijd naar net een beetje beter, dat maakt het leven leuk en uitdagend (vinden wij haha). Super leuk om dan te zien dat er in twee jaar tijd veel (positief) is veranderd. We besteden best veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling en ik vind het fantastisch om dit samen te kunnen doen, we groeien alleen maar dichter naar elkaar toe. Wat een rijkdom, meer kan ik me niet wensen. Dankjewel lieve schat, ik hou van jou ♡

Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?
Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik kijk onze trouwfilm eens in de zoveel tijd nog terug en dan krijg ik weer kriebels in mijn buik. Het was echt een hele mooie dag waar we nog lang van kunnen nagenieten!

 

Liefs Nicky

Vanmiddag om 12:00 uur komt er een extra artikel online!

Deel:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.