Home » 26 weken zwanger & meubels babykamer ‘pimpen’

26 weken zwanger & meubels babykamer ‘pimpen’

wiegje babykamer

Het schiet lekker op nu, voor mijn gevoel dan. Deze week was ik alweer 26 weken zwanger. Vanaf nu heb ik, na veel aanvragen van jullie, in elke weekvlog een zwangerschapsupdate verwerkt waarin ik uitleg hoe het met me gaat en wat er met mij en de baby gebeurt. Ook zijn we begonnen met de babykamer dus de video’s zullen sowieso meer in het teken staan van de zwangerschap.

Zoals je misschien gemerkt hebt staat de nieuwe video elke week al op woensdag online op mijn Youtube kanaal. Elke zaterdag daarna komt deze online op mijn blog. Als je de video dus al op woensdag wilt zien is het handig om je even (gratis) te abonneren op mijn Youtube kanaal. Zo blijf je automatisch op de hoogte van de laatste updates!

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de video vonden, laat een reactie achter bij de comments want dat vind ik super leuk om te lezen.

Een heel fijn weekend!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.