Home » Vlog: 27 weken zwanger | Behang babykamer Pip Studio

Vlog: 27 weken zwanger | Behang babykamer Pip Studio

behang pip studio

27 weken zwanger alweer! Het behang zit erop en we zijn er super blij mee! De babykamer schiet lekker op en ik neem jullie weer mee in de rest van de week! Sinds vorige week geef ik in de weekvlog ook een zwangerschapsupdate waarin ik jullie bijklets over wat er nu met de baby en mij gebeurt en of er nog andere dingen zijn die ik merk of die veranderen.

Vandaag is trouwens ook een speciale dag want Vanja en ik zijn vandaag 12 jaar samen ♡!

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

De afgelopen week zijn er weinig artikelen online gekomen zoals jullie misschien gezien hebben. Het is op het moment heel erg druk zo net voor mijn zwangerschapsverlof en mijn blog is dan het eerste wat erbij inschiet. Niet de bedoeling en daar baal ik ook heel erg van, wordt aan gewerkt haha.

Sinds vorige week komt de nieuwe weekvlog met zwangerschapsupdate elke woensdag om 10:00 uur online op mijn Youtube kanaal en de zaterdag daarna (vandaag dus) op mijn blog. Als je de weekvlog meteen wilt kijken is het dus handig je even gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Ik hoop dat jullie de nieuwe vlog leuk vinden, laat me zeker weten in de comments wat je ervan vond 🙂

 

Fijn weekend allemaal!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.