Home » 30 dagen Challenge update: nog 8 dagen!

30 dagen Challenge update: nog 8 dagen!

30 dagen Challenge

Nog maar 8 dagen en dan is de Challenge alweer voorbij! Vandaag een update over hoe het gaat. Nog even een laatste weekje knallen. Daarna start ik uiteraard weer met een nieuwe Challenge, stap voor stap gaan we richting de zomer!

 

Mijn doelen

Mijn doelen voor deze Challenge waren:

  • Minimaal 1,5 liter water per dag drinken
  • Minimaal 30 minuten bewegen per dag

 

Water drinken
Over het algemeen gaat dit goed. Ik merk dat ik veel minder koffie drink doordat ik meer water drink dus dat is prima. Ik denk dat ik van de 22 dagen 18 dagen genoeg heb gedronken en daar ben ik wel tevreden mee. Ik ben me veel bewuster van het drinken en ik merk dat het me goed doet. Ik probeer nu continu water in de buurt te hebben en dan blijf ik ook drinken. Ik zet dan een bidon neer of vul gewoon een glas met water. Doe ik dat niet dan kan ik ook zomaar een dag gewoon niet drinken zonder het te missen. Gedragsverandering duurt een tijdje dus als het goed is hoef ik er over een tijd niet meer zo over na te denken en gaat het nog meer vanzelf.

Minimaal 30 minuten per dag bewegen
Ik merk dat ik me ook veel bewuster ben van wat ik allemaal doe op een dag. Ik vind het ook elke keer een uitdaging om dit creatief op te lossen om toch die 30 minuten te halen haha, zo blijft het leuk! Ik tel ook alles mee met de beweging dus die 30 minuten hoeft niet perse echt sporten te zijn. Ook wandelen, fietsen, hardlopen telt mee. Als ik het huis poets telt dat ook mee. Zo zorg ik dat mijn basis activiteit wat omhoog gaat en dat kan ik makkelijker indelen qua tijd dan echt sporten. Naast deze dingetjes heb ik 1x per week de bootcamp en 1x hardlopen en ik probeer nog 1x krachttraining kan doen.

Al met al gaat het dus lekker. Ik heb afgelopen maandag even een tussen meting gedaan en ik ben alweer 1,5% vetmassa kwijt en spiermassa is omhoog gegaan dus ik ben tevreden. Nog even knallen de laatste 8 dagen!

 

Hoe gaat het bij jullie? Doen jullie ook al mee of gaan jullie de volgende Challenge meedoen?

 

Liefs Nicky

Deel:

1 Reactie

  1. 5 mei 2016 / 12:46

    Super gave challenge! Ik ben net geopereerd en mag nog niet zoveel, maar dit inspireert mij wel. Elke dag 1,5 liter water en een half uur beweging hebben. Dankjewel.. en succes nog eventjes aankomende 8 dagen. Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.