Home » 5 inspirerende quotes

5 inspirerende quotes

artikel quote

Wij zijn altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling, het beste uit jezelf halen. Quotes helpen me hierbij, ze inspireren me en zorgen ervoor dat ik de focus niet verlies. Ik heb heel veel favoriete quotes en het ligt helemaal aan het moment in het leven welke op dat moment indruk maken. Hieronder deel ik vijf inspirerende quotes.

inspirerende quotes

 

Nu ik mijn draai heb gevonden in mijn praktijk, de Herbalife business en het bloggen krijg ik wat meer rust. Het was een druk, hectisch jaar. Ik ben na mijn afstuderen letterlijk in het diepe gesprongen door mijn droom te volgen. Geen baan zoeken voor zekerheid (wat is zekerheid nog tegenwoordig?) maar mijn gevoel volgen en mijn eigen business opstarten. Ik ben er nog lang niet maar als ik terugkijk op het afgelopen jaar dan ben ik blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb.

lettertype

Als ik nu zie wat het bedrijf het afgelopen jaar gegroeid is, dan is dat enorm. Maar het was zeker niet gemakkelijk. Een heel jaar lang continu uit je comfortzone stappen om te blijven groeien, nee, dat is niet makkelijk. Een heel jaar lang heel weinig tijd hebben voor familie en vrienden, zeker niet makkelijk. Maar dat is wel precies waar het om draait. Mensen zeggen wel vaker tegen me: “Ik zou ook wel (deels) vanuit huis willen werken”, “Ik zou ook wel een eigen bedrijf willen starten”. Wat ik me dan altijd afvraag: ben je ook bereid er hard voor te werken? Ben je bereid ook de prijs te betalen die ervoor nodig is? Juist die dingen die ik hierboven noemde. Dat zien mensen vaak niet.

quote

Ik weet nog goed toen ik voor mezelf begon, de goedbedoelde opmerkingen als “Zou je dat wel doen in deze tijd?”, “Zoek gewoon een baan”, “Een Herbalife business, dat gaat je nooit lukken”, “Een eigen diëtistenpraktijk? Er zijn er al zoveel, lijkt me niet verstandig”… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik had kunnen luisteren, had gekund. Maar dan was er altijd een ‘wat als’ gevoel geweest. Had ik nu vastgezeten aan vaste werktijden. Niks mis mee, maar dat is niet wat ik zou willen. Het heeft me veel moeite gekost om deze goedbedoelde opmerkingen naast me neer te leggen. Toch werd ik er ook sterker van. Juist als iemand tegen me zei: “Dat gaat je niet lukken” dacht ik: “Ik zal je eens laten zien wat me gaat lukken” 😉

trust it

Ik probeer altijd alles te nemen zoals het komt. Er gebeuren uiteraard ook minder leuke dingen maar ik denk dat alles met een reden gebeurd. Zo probeer ik deze dingen ook te benaderen en vervolgens een oplossing te zoeken. Daar groei je als persoon van.

happy

Ik ben een heel georganiseerd, perfectionistisch iemand haha. Ik wil alles gepland en geregeld hebben en soms is het juist goed voor me wat meer beslissingen te nemen op mijn gevoel…

 

Wat zijn jullie favoriete quotes?

 

Liefs Nicky

Deel:

8 Reacties

 1. 12 januari 2016 / 22:09

  Best wel mooie quotes! Hoe meer je erover nadenkt, des te meer het doordringt. 🙂

 2. 13 januari 2016 / 09:31

  Wat een mooie quotes zeg!
  Wanneer ik jouw beschrijving erbij lees worden ze alleen nog maar mooier en inspirerender.

  Liefs xx

 3. 13 januari 2016 / 13:07

  Hele mooie quotes, ik hou van quotes.
  Mijn favo is : don’t dream your life, live your dream!

  Liefs.x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.