Home » 6 boeken over persoonlijke ontwikkeling

6 boeken over persoonlijke ontwikkeling

Boeken

Lezen deed ik als klein meisje al heel graag. Tegenwoordig lees ik vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling of boeken over voeding. Heel af en toe lees ik een roman tussendoor maar dat komt eigenlijk alleen voor in de zomervakantie.

Dit zijn de 6 boeken die ik de komende tijd wil gaan lezen:

 

1 – Masterclass Steve Jobs, 7 principes voor succes – Carmine Gallo

Masterclass Steve Jobs

Hier ben ik inmiddels in begonnen. Ik heb de autobiografie van Steve Jobs ook thuis liggen. Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Eens kijken hoe snel ik deze uit heb. Ik probeer dagelijks wat te lezen. Al is het maar vijf minuten. Het liefst doe ik dat ’s ochtends omdat ik merk als ik boeken lees voor persoonlijke ontwikkeling je hierdoor geïnspireerd raakt en dat kun je natuurlijk beter hebben aan het begin van je dag ;). Het mantra van Steve Jobs is ‘Think Different’.

 

2 – De moed van imperfectie | Brené Brown

De moed van imperfectie

3 – 365 dagen succesvol | David de Kock & Arjan Vergeer

365 dagen succesvol

 

4 – Een werkweek van 4 uur | Timothy Ferriss

Een werkweek van 4 uur

 

5 – Het miljonairsbrein ontrafeld | T. Harv Eker

Het miljonairsbrein ontrafeld

 

6 – Het Happiness Project | Gretchen Rubin

Het happiness project

Als ik ze uit heb zal ik jullie zeker laten weten wat ik ervan vind.

 

Lees jij veel? Voornamelijk romans of ook boeken over persoonlijke ontwikkeling?

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. 8 april 2016 / 06:28

    Persoonlijke ontwikkeling all the way! 😉 ik denk dat je het boek girlboss ook leuk zou vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.