Home » About

About

Leuk dat je nog meer over me wilt weten. Ik ben 5 jaar geleden begonnen met bloggen en oude liefde roest niet. Met wat ups en downs want ja, 3 kinderen in 5 jaar tijd zorgde (en zorgt nog steeds) wel voor wat chaos en het continu blijven zoeken naar een balans. Hallo moederschap. Maar het blijft kriebelen. Ik hou ervan om te schrijven. Een eigen plekje te hebben waar ik mijn gedachtes kwijt kan, een eigen stukje internet. Ik heb een tijd heel veel gevlogd, vooral toen ik zwanger was van Lot. Dat past nu niet meer maar ook dat vind ik nog steeds super leuk dus af en toe komt er nog een nieuwe vlog online. Deze kun je allemaal terugvinden op mijn youtube kanaal. Ik ben ook actief op Instagram dus super leuk als je me daar ook volgt.

Ik ben afgestudeerd diëtist en ik heb jarenlang mijn eigen praktijk gehad. Toen ik zwanger was van Lot (in 2016) besloot ik dat ik meer vrijheid wilde en helemaal vanuit huis wilde werken en dus bouwden we samen met Herbalife Nutrition een heel nieuw concept waardoor ik mensen nog veel meer kon bieden dan alleen coaching op voeding zoals ik deed als diëtist. Dutchpowerteam ontstond en ons fitplan en dat is mijn allergrootste passie. Een echt totaal concept qua coaching op voeding, (online) workouts en mindset. Samen met het hele team coachen we elke maand 200+ mensen en bestaat dutchpowerteam uit 60 coaches waardoor ik in totaal veeeeel meer mensen kan helpen dan ik alleen ooit zou kunnen als diëtist. Er is een hele grote online community ontstaan met allemaal fantastische mensen en een positieve vibe, heerlijk! Dat is altijd mijn droom geweest: een impact maken en echt een verschil kunnen maken in deze wereld. Iets teruggeven. Mensen helpen. Dat dit helemaal online kan is echt een cadeau want daardoor maakt het niks uit waar je woont. Het is allemaal dichtbij, de kracht van online en social media. Zowel soms een struggle om de balans te houden als zeker ook een zegen. Ik haal er zelf ook heel veel energie en inspiratie uit.

Al 10 jaar zijn we veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. 10 jaar geleden is balance your health ontstaan. Het begon als naam van mijn diëtistenpraktijk. En het had niet treffender kunnen zijn. Balans in je voeding, balans in je gezondheid. Dat is het allerbelangrijkste naar een blijvend resultaat. Als je persoonlijk groeit en jezelf ontwikkelt ontwikkelt je bedrijf met je mee. Het begon dus vooral met voeding. Herbalife Nutrition gaf een fantastische aanvulling op voeding en dutchpowerteam voegde daar workouts en een mega community aan toe. Het staat ook voor focus op de lange termijn leefstijl en daar is balans dus super belangrijk in: 1% better every day. Balance your health, balans in je gezondheid. Nu, 10 jaar later kom ik steeds meer tot de echte authentieke ik, is balance your health en die balans in je gezondheid voor mij veel groter dan dat. Ik ben ook heel geïnteresseerd in duurzaamheid, groener leven, simpeler leven, spiritualiteit, natuurlijke opvoeding, terug naar de natuur. Ooit heb ik een grote moestuin, nog zo’n droom. Het past ook allemaal onder balance your health, balans in je gezondheid. Dat wil ik vooral allemaal delen op mijn blog. En zo is de cirkel rond. Balance your health staat voor balans in het leven, op alle vlakken die je kunt bedenken en ik vind het super leuk als je meeleest, dankjewel daarvoor!