Home » Back in business

Back in business

back in business

De vakantie zit er weer op en dat betekent: Back in business! Vanaf vandaag zullen er weer regelmatig blogs verschijnen op Balanceyourhealth.nl en sinds woensdag ben ik weer aan het werk in mijn diëtistenpraktijk en in ons LifestyleCenter.

Wat kun je komende tijd verwachten? Ik ga jullie wat van onze vakantie laten zien in de Ardennen en afgelopen week zijn we naar een Herbalife seminar (Extravaganza) geweest in Barcelona, hier zal ik ook een plog van maken. Tussen de twee reizen door heb ik nog een dag als diëtist in de supermarkt gestaan om advies te geven vanwege de dag van de diëtist op 19 september. Inmiddels heb ik ook een nieuwe inrichting van mijn praktijk die ik jullie graag wil laten zien en ik ben ook nog jarig geweest. Allemaal leuke dingen dus!

Uiteraard verschijnen er ook weer leuke voedingsartikelen en weetjes en zal de Weekly favorites weer verschijnen maar dit ga ik vanaf nu op donderdag doen.

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.