Home » Balance your Health is verhuisd!

Balance your Health is verhuisd!

Balance your Health

Inmiddels werk ik alweer een week vanuit mijn nieuwe diëtistenpraktijk! Sinds 1 oktober heb ik een nieuwe praktijkruimte!

Het adres is niet veranderd, ik werk namelijk nog steeds vanuit dezelfde sportschool: BodyStyle HealthCentre.

Waarom een nieuwe ruimte?

Ik was eigenlijk heel tevreden met de praktijk die ik had. Alles wat ik nodig had stond erin en het was een fijne ruimte om in te werken. Er kwam toevallig een andere, grotere ruimte vrij binnen de sportschool die ik heel graag wilde hebben. Dat had een paar redenen: groter, meer centraal binnen de sportschool en er is een wachtruimte voor de praktijk. Al met al dus een nog professionelere uitstraling. Maar… de huur is uiteraard ook hoger. Ik heb me een tijdlang afgevraagd of het me dit waard was.

Samenwerking fysiotherapeut in opleiding

En toen… Mijn zusje Lynn studeert komend jaar af als fysiotherapeut en heeft ook altijd al de droom gehad om een eigen praktijk te starten. Dit samen met het feit dat ik straks niet meer fulltime aanwezig wil en kan zijn als de kleine er is maar meer vanuit huis wil gaan werken bracht ons op het idee om samen te gaan werken. Dus we gaan de ruimte delen. Lynn gaat komend jaar al starten als fysiotherapeut in opleiding met diverse werkzaamheden zoals sportmassages, personal trainingen en revalidaties. Door samen te werken konden we de huur delen en dat maakte de ruimte opeens wel heel interessant. We besloten dan ook snel om er samen voor te gaan. Op de foto hierboven zijn we aan klussen maar inmiddels is de praktijk af. Ik zal hier nog een aparte vlog van maken!

We hebben altijd geroepen (jaren terug al) dat we ooit een keer samen zouden werken. Nu doen we dat al ruim een jaar met Herbalife maar ik vind het toch ook wel heel bijzonder dat we ook onze beroepen kunnen matchen en hierin kunnen samenwerken!

Nieuwe openingstijden

Zoals ik in de vorige weekvlog al vertelde werk ik inmiddels op vaste dagen en tijden. Deze zijn als volgt:

  • Maandag: 8:00-16:00 uur
  • Woensdag: 8:00-12:00 uur & 18:30-22:00 uur
  • 1x per maand op zaterdag: 9:00-12:00 uur

Op de overige dagen zal ik vanuit huis werken aan mijn blog, YouTube kanaal, online adviezen en overige zaken waarvoor ik niet persé op de praktijk aanwezig hoef te zijn.

Adresgegevens

Diëtistenpraktijk Balance your Health
Tegelseweg 59 (in Bodystyle HealthCentre Venlo)
5912 BB Venlo

Opening

Uiteraard houden we nog een feestelijke opening. De voorbereidingen zijn in volle gang en zodra de datum vast staat horen jullie het uiteraard!

 

Liefs Nicky

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.