Home Β» Best bekeken artikelen mei

Best bekeken artikelen mei

Mei artikelenEn toen was het alweer juni… Tijd om even terug te kijken naar wat er allemaal online kwam in mei. Ik vind het zelf altijd super leuk om even terug te blikken omdat ik daar ontzettend veel van leer. Welke artikelen waren populair en welke juist niet? Welke artikelen vonden jullie leuk om te lezen? Of welke juist niet? Laat het gerust weten in de comments πŸ™‚ daar help je me enorm mee.

Qua statistieken was mei een super maand. Het lezersaantal groeide wat natuurlijk super leuk is om te zien maar vooral veel voldoening geeft. Ook kregen we voor het eerst mailtjes in onze mailbox met vragen, hoe leuk is dat? Daar word ik vrolijk van!

Tijd voor de top 5: Welke artikelen werden het best bekeken?

#5 Yoghurt: mager, halfvol of vol?

YoghurtVoor dit artikel ging ik naar de supermarkt en vergeleek ik verschillende soorten yoghurt met elkaar. Ik heb ze vergeleken qua calorieën, koolhydraten (en suiker), vet en natuurlijk eiwit.

#4 Prikkelbare darm, leer er maar mee leven? (1)

Zelf heb ik al een aantal jaren last van een prikkelbare darm, doordat ik mijn voeding heb aangepast kan ik er nu prima mee overweg. Er komt nog een vervolg op dit artikel waar ik wat dieper op de voeding in zal gaan.

#3 Kwark: mager, halfvol of vol?

PicsArt_1424875503599Ook hier ging ik de supermarkt in maar vergeleek ik geen yoghurt maar kwark. Welke kwark kun je het beste kiezen? Dat ligt er natuurlijk aan wat jouw doel is. Wil je afvallen? Of ben je juist bezig met krachttraining?

#2 Doe mij maar een Big Mac

picjumbo.com_IMG_8275Wie gaat er niet eens naar de McDonalds? Maar wat zit er nu eigenlijk in een Big Mac menu? Deze kies ik zelf altijd als we eens naar de McDonalds gaan dus ging ik op onderzoek uit.

#1 5 dingen die je niet wist over afvallen

mgyUur4Bijna iedereen is bezig met afvallen. Is het niet voor jezelf dan ken je vast wel een vriend of vriendin die hiermee bezig is. Ik zette 5 dingen op een rijtje die je nog niet wist over afvallen.

Inmiddels zijn de artikelen voor juni alweer ingepland, het wordt weer een super leuke maand. Hebben jullie input voor artikelen of feedback? Heel graag!! Stuur even een mailtje naar info@balanceyourhealth.nl, daar ben ik super blij mee πŸ™‚

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.