Home » Bijna vakantie

Bijna vakantie

vakantieHet is even wat rustiger geweest op mijn blog. Verkeerde planning, ofja verkeerd is misschien niet het goede woord maar het is ongelofelijk druk in mijn praktijk (niks te klagen hoor, heerlijk!) maar zoals ik een tijd terug al aangaf ben ik soms nog een beetje zoekende naar het juiste ritme. Nu gaan we komende vrijdag op vakantie en (logisch) is het van tevoren juist heel erg druk.

En dat juist terwijl ik afgelopen week weer wat meer artikelen had ingepland, niet handig! Ik wil eigenlijk ook wat meer vooruit gaan werken en ik wil na de vakantie blogdagen gaan invoeren. Ik merk dat ik efficiënter werk als ik een hele dag kan bloggen in plaats van een aantal dagen heel even, dan kom ik niet zo in de juiste flow. Dus I’m working on it! Hebben jullie nog tips?

Anyway, vrijdag gaan we op vakantie (jeeej!), de laatste tijd heb ik wat meer last weer van migraine aanvallen en ik merk dat dit vaker gebeurt als ik een beetje op mijn tenen loop. En ik loop graag op mijn tenen want ik wil altijd beter, meer mensen helpen, groeien, mezelf persoonlijk ontwikkelen. Dat stukje is wel achtergebleven vanuit mijn topsportperiode (en daar ben ik ook heel blij om). Maar balans daarin is voor mij heel belangrijk.

Vanja en ik gaan een weekje naar de Ardennen (bij Spa in de buurt). We zitten op een camping in een stacaravan, dat deden we vroeger altijd met pap en mam (en 3 andere gezinnen waar we mee op vakantie gingen, super gezellig was dat altijd!) en daarna heb ik dit nooit meer gedaan (vooral in hotels gezeten) dus ik ben heel benieuwd, jeugdsentiment! Ik zal daar in elk geval veel foto’s maken zodat ik er een plog van kan maken als ik terug ben. De omgeving schijnt ook super mooi te zijn.

Daarnaast ben ik qua structuur van mijn blog nog een beetje zoekende want ik vind zoveel dingen leuk om over te schrijven, vooral ook persoonlijke posts. Vandaar dat het nu een combi is. Ook sporten (in wat voor vorm dan ook) vind ik leuk dus daar wil ik ook wat meer mee gaan doen. Ik wil niet alleen informatief bloggen maar juist anderen inspireren door een kijkje te geven in onze lifestyle. Ik ben heel benieuwd wat jullie leuk vinden om te lezen dus ik zou jullie graag om hulp willen vragen. Zou je me in een reactie willen laten weten waar je graag artikelen over wilt zien?

Super bedankt!

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.