Home » Dromen voor 2016

Dromen voor 2016

Dromenbord

Aan het einde van het jaar kijken we altijd terug naar wat we afgelopen jaar gedaan hebben, maar maken we ook nieuwe doelen voor het komende jaar. Dit jaar is ons dromenbord redelijk druk geworden, vooral met quotes (we love quotes). Het bord hangt inmiddels al bij ons op de wc dus we worden er dagelijks aan herinnert. Het is super leuk om te zien dat we gedurende het jaar dingen kunnen afstrepen die we al behaald hebben. Hieronder onze doelen voor 2016. 

Gezondheid. Afgelopen jaar ben ik door keelontstekingen best vaak ziek geweest, nu mijn amandelen eruit zijn gehaald hoop ik komend jaar niet meer (of in elk geval niet meer dan normaal) ziek te worden. Een griepje kan natuurlijk altijd een keer maar je snapt wat ik bedoel.

Familiegevoel. Familie is voor ons het allerbelangrijkste. Daar willen we komend jaar nog meer bij stilstaan.

★ Kleine momenten staat voor het genieten van de kleine dingen in het leven.

Uitbreiding diëtistenpraktijk. Ik wil in de loop van het jaar iemand erbij in mijn praktijk. Dat betekent automatisch dat het doel ook is dat de praktijk verder doorgroeit.

Leon Waisbein. Is binnen Herbalife echt een inspiratiebron voor ons en we willen komend jaar bij een training van hem zijn.

GET status binnen Herbalife en op weg naar GET+ en Millionaire Team. GET staat voor Global Expansion Team member. Te lastig om helemaal uit te leggen wat dit betekent maar als we dit halen hebben we heel veel mensen geholpen naar een healthy active lifestyle. Daarnaast hebben we dan ook al een mooi team opgeleid van healthcoaches die allemaal een mooi extra inkomen verdienen met Herbalife.

★ De vakantie van Herbalife halen. Als je hard werkt kun je de vakantie van Herbalife halen, daar gaan we voor!

★ De laptop met een kop thee ernaast staat voor het bloggen. Ik vind het heerlijk om te doen en haal daar ook zeker een stukje ontspanning uit terwijl het hard werken is.

30.000 unieke bezoekers per maand. Ik blog nu bijna een jaar en maandelijks komen er gemiddeld 2500 unieke bezoekers. Daar ben ik super trots op! Het doel van 30.000 unieke bezoekers per maand is een hele stap maar daar ga ik voor. Ik wil komend jaar vooral consequenter gaan bloggen.

Vlogs. Yes, je leest het goed. Geen idee of het wat voor mij is maar ik wil ook vlogs gaan maken (video’s).

Fitgirl. Afgelopen jaar heb ik een goede start gemaakt met een balans vinden qua sport, werk en ontspanning en daarmee wil ik in 2016 gaan doorpakken. Ik wil nieuwe dingen gaan uitproberen en dit wil ik ook met jullie gaan delen op mijn blog.

Nieuwe sportkleding. Ik heb met sporten nog vooral de kleding die ik had tijdens mijn tafeltenniscarrière, helemaal niks mis mee maar ik wil graag een nieuwe garderobe.

Mannelijke sixpack. Die is voor Vanja natuurlijk (die heb ik er niet opgezet haha, dat heeft hij natuurlijk zelf gedaan, even voor de duidelijkheid).

24FitClub Venlo. Dat zijn onze bootcamp & powerwalk momenten en deze willen we verder uitbreiden (qua grootte maar ook qua momenten in de week) zodat we nog meer mensen kunnen inspireren met een healthy active lifestyle. De fun tijdens de trainingen moet centraal blijven staan.

Een afscheid is ook een nieuw begin. Dit staat symbool voor het (ex)werk van Vanja. In 2016 gaan we nieuwe paden bewandelen en ik ben heel benieuwd waar we gaan uitkomen.

Tijd voor jezelf maken. We hebben weleens de neiging om onszelf voorbij te rennen dus vrije tijd plannen wordt heel belangrijk. Aan het eind van afgelopen jaar ging dit al heel goed dus dat willen we zo doorzetten.

Huisspulletjes. Je ziet een tafel met stoelen, we hebben nieuwe eetkamerstoelen maar deze willen we nog verven. Je ziet een bad, wij hebben alleen een douche. Een bad zou top zijn, ontspanning! En je ziet een hangstoel, super gaaf vinden we die.

Matrassen. Die zijn echt aan vervanging toe haha.

Een goede camera voor onze blog. Ik wil nog betere foto’s kunnen maken, nu weet ik dat je niet per se mooie foto’s maakt met een goede camera maar ik wil heel graag een camera voor mijn blog (nu maak ik de foto’s met mijn telefoon). Hebben jullie tips voor een goede camera?

Fiets. Mijn fiets is ook aan vervanging toe, ik wil graag een transportfiets in een mooi kleurtje (brons of lichtblauw bijv.)

 

Dat zijn nogal wat doelen voor 2016, heel veel zin om keihard aan het werk te gaan en ze te realiseren. Hebben jullie ook doelen voor het komende jaar?

 

Liefs Nicky & Vanja

Deel:

2 Reacties

  1. 4 januari 2016 / 00:04

    Mooie en heldere doelen! Veel plezier met het uitvoeren ervan 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.