Home » Dromenbord 2017: dit kunnen we al afstrepen! #1

Dromenbord 2017: dit kunnen we al afstrepen! #1

Dromenbord 2017

Elk jaar maken we een dromenbord voor het volgende jaar. Ons dromenbord hangt altijd ergens waar we overdag regelmatig komen. In ons appartement was dat op de deur van de wc. Nu gaan we hem in de keuken hangen. Het is belangrijk om hem ergens neer te hangen waar je vaak bent omdat je zo (vaak zelfs onbewust) focust op de dingen die je graag wilt. Gedachten worden dingen. Dus zorg dat je goede gedachten hebt. Inmiddels is het begin november, nog even en dan is het jaar alweer voorbij. Tijd om eens te kijken wat we allemaal af kunnen strepen! Deze blog bestaat uit twee delen, vandaag deel 1.

Ons nieuwe huis! – Deze stond toch wel hoog bovenaan ons wensenlijstje en in juni zei ik tegen Vanja: “Als we dit jaar nog willen verhuizen naar een huis wordt het tijd dat we actie gaan ondernemen”. Dus we namen contact op met een aantal makelaars en voilà ons appartement stond in de verkoop. Dat we vervolgens binnen no time heel wat bezichtigingen zouden hebben hadden we niet verwacht, wel gehoopt! Binnen twee weken was ons appartement verkocht en binnen 4 weken hadden we ook ons nieuwe huis gekocht en typ ik deze blog vanuit de bank in ons nieuwe huis. Achteraf kunnen dingen snel gaan!

Met een bad – Mijn lifegoal nummer 1. Ik wilde zo graag een bad! En die hebben we nu in ons nieuwe huis, voor mij echt een ontspanningsmomentje.

Fit mom – Ik ben bijna op het punt waar ik hoopte te komen na mijn zwangerschap. En dat was echt niet altijd makkelijk. Maar ik wilde dit zo graag… Dan vind je wel een manier om daar te komen. Inmiddels is Lot bijna 10 maanden oud en voel ik me heel fit en ben ik happy met mijn lijf. Ik ga daar nog een wat uitgebreidere blog over schrijven omdat ik er best wel wat vragen over krijg. Het heeft namelijk echt wel een aantal maanden geduurd voordat ik volledig hersteld was. Wat dat betreft klopt het helemaal als ze zeggen: 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren. Nu ik het zelf heb meegemaakt kan ik erover meepraten. En heb ik dit ook zo ervaren.

Herbalife Active World Team > GET Team – Die statussen zeggen jullie natuurlijk helemaal niks en dat hoeft ook niet. We hebben deze ook nog niet gehaald. Maar afgelopen jaar is achter de schermen een fantastisch jaar (geweest), we zijn binnen Herbalife onze eigen weg gaan volgen en vooral ons gevoel gaan volgen en gaan werken op de manier die bij ons past en wat voor ons heel goed voelt: Meer online, meer community met al onze klanten en members. Dat kost heel wat tijd en energie om zo’n structuur op te zetten maar ik weet zeker dat we, samen met ons team, zo nog veel meer mensen kunnen inspireren en kunnen helpen om hun doelen te halen.

Fitbit Charge 2 – Deze stond eigenlijk op het dromenbord voor Vanja maar inmiddels hebben we er allebei één. Dit is een activity tracker maar eigenlijk meer een gezondheidstracker want hij meet echt bijna alles. En we zijn fan.

A great relationship happens when two people who truly understand each other and love each other for who they are come together and create something stronger than either of them could be on their own – Vanja en ik zijn altijd een goed team geweest maar jaar naar jaar wordt dat alleen maar sterker. Door de vele persoonlijke ontwikkeling die we krijgen door de trainingen bij Herbalife en zelf bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling groeien we als persoon en groeien we nog meer naar elkaar toe. Alle, maar dan ook echt alle beslissingen die we samen nemen en de dingen die we besluiten te doen, doen we 100% samen en we staan overal 100% samen achter. Zo’n baken van vertrouwen om op terug te vallen vind ik echt heel bijzonder!

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?