Home Β» Einde 30 dagen Challenge!

Einde 30 dagen Challenge!

Bootcamp Venlo

Het zit erop, de 30 dagen Challenge is ten einde! Hieronder deel ik de eindresultaten met jullie en vertel ik je hoe ik nu verder ga en wat ik van deze Challenge geleerd heb.

Allereerst zou ik iedereen adviseren om een Challenge te gaan doen. Gewoon op je eigen niveau en met je eigen doelen. Zo blijf je namelijk constant bezig met jezelf verbeteren, stap voor stap in plaats van in één keer een hele grote verandering wat je vaak maar een paar weken volhoudt. En het gaat natuurlijk om het lange termijn resultaat!

Als je nog even wil teruglezen wat mijn doelen waren kun je dit artikel even doorlezen dan ben je weer helemaal op de hoogte.

Dus… Hoe is de Challenge gegaan? Eigenlijk best wel goed. Ik heb ook mijn moeilijke momenten gehad en ook een paar dagen dat het me niet gelukt is de doelen te halen. Maar hee, het gaat er juist om dat je dan de draad gewoon weer oppakt en doorgaat en dat heb ik gedaan. Ik heb vooral gefocust op het water drinken en ik wilde elke dag 30 minuten bewegen. Het water drinken is voor mij altijd een issue geweest en de eerste week was echt een struggle, maar nu aan het eind van de maand gaat het gewoon bijna vanzelf. Iets met gewoontes vorm je in 21 dagen, toch? Elke dag bewegen is me niet elke dag gelukt maar ik ben me wel veel bewuster geworden van wat ik allemaal doe. Ik pak veel vaker de fiets, ik wandel vaker naar de stad en zo heb ik geprobeerd met dagelijkse dingen wat meer beweging erin te krijgen. Daarnaast heb ik ook thuis oefeningen gedaan die ik gewoon gezocht heb via Pinterest. Ik heb zelf op mijn account een bord ‘sport’ waar je veel thuisoefeningen kunt vinden. Wie weet heb je er wat aan πŸ™‚

Qua meting is het ook geen schokkend resultaat. In totaal ben ik 1,5% vet kwijt en 0,5 kg spiermassa aangekomen. Ik vond de meting zelf niet het belangrijkste, ik wil gewoon een gezonde balans krijgen in wat ik doe en dan heb ik het over sporten, voeding maar natuurlijk ook de nodige feestjes en verjaardagen. En dat is heel goed gelukt!

Hoe ga ik nu verder? Eigenlijk ga ik gewoon door! Ik wil binnenkort ook wel weer met een nieuwe Challenge beginnen maar tot die tijd blijf ik gewoon focussen op het water drinken en 30 minuten bewegen per dag.

 

Wie heeft er ook meegedaan aan de Challenge en hoe is het bij jullie gegaan?

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. Theo
    20 mei 2016 / 22:10

    Leuk verhaal Nicky! En weer positief resultaat dus dat is toch super.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.