Home » Home

Home

Hi, ik ben Nicky

Online fitcoach + mama van 3

Fitplan dutchpowerteam

9 jaar geleden ben ik zelf gestart met het fitplan. Toen als topsporter (drie keer NL kampioen tafeltennis).  Inmiddels ben ik getrouwd met Vanja (33), mama van Lot (4), Mees (2) en Tijn (0) en heb ik mogen ervaren wat het fitplan ook tijdens een zwangerschap en als mama kan doen. Begin maart kregen we de sleutel van ons nieuwe huis en eind april zijn we verhuisd. Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ik nu sterker ben dan toen ik topsporter was. In totaal ben ik ruim 10% vetpercentage kwijt en 5 kg spiermassa erbij. Ik voel me fit, sterk en super happy en dat gun ik jou ook! Voor nog meer behind the scenes kun je me via Instagram @balanceyourhealth volgen. 


klik hier voor mijn hele story

fitplan

#dutchpowerteam

1% better everyday

Twee jaar geleden zijn we #dutchpowerteam gestart omdat we nog meer waarde wilden geven. Inmiddels helpen we 150 mensen met het fitplan naar hun fitdoelen samen met een team van 60+ coaches. We hebben een grote online community gecreëerd waarin we elkaar dagelijks helpen, motiveren en inspireren om jouw beste versie van jezelf te worden. Balans is key: 80% voeding, 20% sport, 200% coaching & support!


Meer info

Browse the Categories

IMG_0906

Lifestyle

38857440_Unknown 2

Mama

IMG_0291

Mindset

IMG_1225

together they

make a life they love

Nicky & Vanja

Toen ik 8 jaar geleden startte met het fitplan deed Vanja meteen mee. Sport en een healthy lifestyle zit er bij ons gewoon in. Vanja is ook topsporter (ook tafeltennis) geweest. Zo hebben we elkaar ook leren kennen toen we zo’n 10 jaar oud waren. Inmiddels zijn we ruim 16 jaar samen waarvan 6 jaar getrouwd. Vanja werkt fulltime als Service Area Manager en daarnaast steekt hij alle uurtjes die hij kan in dutchpowerteam en het inspireren en coachen van alle kanjers in de fitcommunity. Samen coachen we het team van coaches en dat is zó leuk. Aan de ene kant helpen we mensen naar hun fitdoelen, aan de andere kant leiden we ook coaches op die ook fitcoach worden en voor zichzelf een extra inkomen en een stukje vrijheid willen opbouwen. Door het oprecht en met de juiste intentie delen van hun eigen fitplan enthousiasme.  Ik ben zo dankbaar voor de vrijheid om online vanuit huis rondom de kinderen te kunnen werken en financiële vrijheid op te bouwen voor de toekomst. En dat we dit dan ook nog kunnen delen zodat iedereen voor zijn dromen en doelen kan gaan dat is echt een droom die uitkomt!


Klik hier voor onze hele story

What they Are saying After Working Together

the client love

In april ‘19 ben ik begonnen met het fitplan bij dutchpowerteam omdat ik niet lekker in mijn vel zat en heel graag een fitte mama voor mijn zoontjes wil zijn. Ik vergat vaak om in de ochtend te ontbijten, waardoor ik eetbuien kreeg door de dag heen.  Door de kickstart van het ontbijt heb ik de motivatie terug gevonden om door de dag heen ook gezonde keuzes te maken. Ik voel me fitter, energieker & wat voor mij het belangrijkste is, ik hol zonder problemen weer achter mijn jongens aan in de speeltuin! Door de super gezellige community van dutchpowerteam blijf je ook gemotiveerd & krijg je handige tips voor tussendoortjes en lekkere gerechten. De online workouts kan ik doen wanneer ik wil. Omdat deze van thuis uit makkelijk te doen zijn, hoef ik er niet eens een oppas voor te regelen. Ik heb mijn doelen nog niet bereikt, maar met het fitplan & de motivatie van dutchpowerteam weer ik zeker dat mij dit gaat lukken!

Anke
Komt binnenkort
Komt binnenkort
Komt binnenkort

Latest From the Blog

sport met ons mee

gewoon vanuit huis, niks verder nodig!

Gratis Online workouts

We willen heel graag onze vibe delen en zo mensen inspireren naar een healthy active lifestyle. Daarom zijn alle online workouts die we geven met dutchpowerteam gratis en dat blijven ze ook. Doe je ook een keer mee? Of eerst een keer meekijken mag ook gerust. Volg me even op Instagram: @balanceyourhealth en stuur me daar even een berichtje of vul het contactformulier hier op de site in. Dan zorg ik dat je de juiste link ontvangt zodat je mee kunt doen. De weekplanningen komen elke week voorbij op Instagram.


Ik wil meedoen

IMG_1209