Home » Even een blogupdate: ga ik stoppen?

Even een blogupdate: ga ik stoppen?

Blogupdate

Er zijn wat dingen veranderd dus ik vond het tijd om jullie weer even bij te praten. De laatste tijd heb ik veel nagedacht over wat ik wil en wat ik nu echt leuk vind. Dat ik het wat rustiger aan ben gaan doen met de weekvlogs op Youtube hebben jullie goed opgemerkt. Ook het bloggen ging de ene week heel goed en de andere week kwam ik er niet aan toe. Waar is het plezier gebleven?

Moet ik dan maar stoppen met bloggen en vloggen? Ook hier heb ik even serieus over nagedacht maar dat gooide ik al snel overboord want ik vind het nog wel heel erg leuk, veel te leuk om hiermee te stoppen. Wat ik even wat minder leuk vond was de druk om content te moeten plaatsen en weekvlogs te moeten maken. Natuurlijk bepaal ik zelf of ik blog of vlog maar omdat ik het laatste jaar best gegroeid ben (dank dank aan jullie!) wil je ook graag voldoen aan de verwachtingen van je lezers en kijkers. En die verwachtingen kon ik gewoon even niet meer nakomen. Niet in het jaar dat ik mama werd en mijn leven even letterlijk op de kop stond, in positieve zin, dat wel. De veranderingen, de slapeloze nachten, de nieuwe balans vinden tussen werken en mama zijn en noem het allemaal maar op. Het is best wel even wat en ik heb geen zin meer om daar tegen te vechten. Ik wist even niet meer hoe het bloggen en vloggen daar nog in past.

Ik vind het fantastisch om vanuit huis te werken en om mama te zijn. Het mama zijn komt nu gewoon even op de eerste plaats en dat is oké, dat voelt voor mij goed. Dat ik door wil gaan met bloggen en vloggen weet ik ook heel zeker maar ik wil gewoon even af van alle verwachtingen en dus ga ik terug naar hoe ik begonnen ben. Ik blog en vlog wanneer ik daar zin in heb en natuurlijk laat ik het jullie weten via Instagram en Facebook als er een nieuwe blog of vlog online staat.

Youtube

Ik ben van plan om de weekvlogs echt even op een lager pitje te gaan zetten, dus ik kan jullie niet vertellen wanneer er weer een nieuwe online komt. Ik wil wat meer gaan vloggen op InstaStories. Puur en alleen om het feit dat ik dit puurder vind en omdat het veel minder tijd kost. Ik ben een hele dag bezig met het editen van een weekvlog en ik merk dat ik daardoor ook mijn enthousiasme een beetje verlies omdat ik die tijd nu niet heb. InstaStories is kort en snel en daardoor past dit voor mij op dit moment beter. Als je het leuk vindt om me toch de hele dag te volgen dan moet je me dus ook even via Instagram (en voornamelijk InstaStories) gaan volgen. Ik zou het super leuk vinden om je daar te leren kennen dus laat ook vooral berichtjes achter.

Blog

Ik heb juist weer heel veel zin om lekker achter mijn laptop te kruipen om te bloggen. Om te vertellen wat ik allemaal meemaak als mama en eigenlijk alles wat ik doe. Je zult dus een variatie tegen komen van mama blogs, lifestyle blogs, mindset blogs en af en toe zal ik ook wat dingen delen van mijn werk als Herbalife coach. Ik krijg steeds meer berichtjes van jullie of ik jullie ook kan helpen met jullie fitheidsdoelen en het werken met Herbalife en andere mensen helpen vind ik super leuk dus dat stopt zeker niet. Dit groeit de laatste maanden alleen maar en daar ben ik heel dankbaar voor.

Nou, genoeg gekletst. De conclusie is dus dat Youtube even op een lager pitje staat en ik mijn blog juist weer een beetje nieuw leven in wil blazen. Ohja en vergeet InstaStories niet. Dankjewel lieve volgers, you’re the best!

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

2 Reacties

 1. 5 februari 2018 / 12:51

  Ja ik snap je helemaal! Mama zijn is leuk maar ook druk! Ik twijfel ook om te stoppen, omdat ik simpelweg nauwelijks meer tijd heb! Ben nog in dubbio wat ik zal doen… stiekem wacht ik nog wel op de video van Lot haar eerste verjaardag, gaat die nog komen denk je?

  • Nicky
   Auteur
   5 februari 2018 / 15:45

   Jaaa daar ben ik wel nog mee bezig! En elke keer denk ik eraan dat ik hem jou sowieso beloofd heb haha. Hij komt eraan. Ik moet alleen nog wat stukjes filmen voor ertussen alleen dat komt er elke keer niet van, oeps… Ik hoop dat je ook je weg vindt met je blog. Ik zou het zonde vinden als je stopt maar je moet naturlijk doen wat goed voelt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.