Home » Even voorstellen: stagiaire Elien

Even voorstellen: stagiaire Elien

Stagiaire Voeding & Dietetiek

Hallo allemaal,

Ik ben Elien van Doormaal, ik ben 21 jaar oud en woon in Tilburg. Op dit moment zit ik in het 4de jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. In mijn 3de leerjaar heb ik de minor Sports and Nutrition op Papendal (Nationaal Sportcentrum in Arnhem) gevolgd. Tijdens de minor ben ik erachter gekomen dat ik sport in combinatie met voeding een heel interessant onderwerp vind. Vandaar dat ik heel enthousiast ben dat ik in februari mijn afstudeerstage bij Diëtistenpraktijk Balance your Health mag gaan lopen. Hier heb ik erg veel zin in omdat ik graag mijn kennis toe wil passen in de praktijk.

Jullie zullen mij het komende half jaar nog veel zien rondlopen. Tot snel!

Elien komt vanaf woensdag meelopen in de praktijk en zal hier ook afstuderen. Jullie gaan haar dus veel zien het komende halfjaar. Ze zal in eerste instantie meelopen en gedurende het halfjaar zal ze taken gaan overnemen zodat ze aan het eind van haar afstuderen klaar is om helemaal zelfstandig te werken en als diëtist aan de slag kan gaan. Heel veel succes Elien!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.