Home » Fit met Nic

Fit met Nic

Voeding en alles wat met leefstijl te maken heeft heb ik altijd super interessant gevonden. Zo ben ik jaren topsporter geweest (tafeltennis) en heb ik de studie Voeding & Diëtetiek afgerond en ben ik dus diëtist. 10 jaar geleden kwam het stukje aanvulling op mijn pad. Supplementen. En ik ben zooo dankbaar dat ik toen open minded genoeg was om het een kans te geven. Want je kunt geen nee zeggen tegen iets wat je niet kent. Ik had nog nooit van Herbalife Nutrition gehoord en juist daarom zei ik ja.

Ik merkte binnen een maand meer energie, ik herstelde beter na mijn trainingen en ik merkte dat mijn lichaamssamenstelling begon te veranderen. Inmiddels ben ik mama van 3 jonge kids, is mijn vetpercentage in die 10 jaar met 10% omlaag gegaan en heb ik 5 kg spiermassa opgebouwd wat resulteert in het zelfde gewicht maar een duizend keer fittere, energiekere en gelukkigere versie van mezelf. Dit gun ik iedereen en vanuit die oprechte intentie heb ik ja gezegd tegen de business opportunity van Herbalife Nutrition en besloot ik mijn ervaring te gaan delen in de hoop ook anderen dit te kunnen laten voelen.

Inmiddels hebben we een heel concept rondom de producten van Herbalife Nutrition gebouwd met focus op voeding, sporten/bewegen, mindset, een hele hechte en positieve community, leuke challenges en mooie vriendschappen. Elke maand mogen we met het team 150 mensen helpen naar hun fitdoelen, naar balans op de lange termijn en gewoon een leuke en langdurige manier van de beste versie van jezelf worden. Fun, simple, magical.

DUS!

Ben jij op zoek naar?
Een gezonde en happy lifestyle in balans die bij jou past? Leer hoe een groeimindset met de focus op de lange termijn je kan helpen naar écht een gedragsverandering en dus een blijvend resultaat. Onze missie is om 2000 mensen te helpen naar zijn of haar fitdoelen! Persoonlijke aandacht voor wat jij nodig hebt om jouw resultaat neer te zetten. Ik ga je laten zien hoe simpel en lekker het is om met het FITplan stap voor stap aan jouw doelen te werken: 1% better every day. 1% beter dan jezelf want het is jouw unieke proces, jouw lifestyle.

Het FITplan bestaat uit het FITontbijt van Herbalife Nutrition, een gepersonaliseerd plan, 1:1 coaching en onze FITcommunity.

Your only limit is you!

Stuur me via Instagram een DM of mail me op nicky@balanceyourhealth.nl dan kunnen we gratis en vrijblijvend even kletsen om elkaar een beetje te leren kennen en te zien en vooral ook voelen of het FITplan bij jou past!