Home » Fitmama: 5 maanden progressiefoto’s

Fitmama: 5 maanden progressiefoto’s

fitmama

De bevalling is alweer vijf maanden geleden. Ik blijf het zeggen maar waar blijft de tijd… Ik heb opnieuw foto’s gemaakt en ik klets jullie weer even bij. Lees je mee?

Fitmama

Ik heb (samen met Lynn) weer nieuwe foto’s gemaakt op dezelfde manier als toen ik de Fitmama serie startte 7 weken na de bevalling. In de tussentijd is er nog één update geweest 12 weken na de bevalling.

Fitmama

Tadaaa… En toch blijf ik het wat spannend vinden om te delen maar ik krijg zoveel leuke reacties van jullie op social media dat ik het toch weer doe. Ik denk dat er veel meer mama’s graag hun shape terug willen en als ik door mijn progressie te delen een andere mama mag inspireren dan is mijn missie geslaagd. Want echt… Dit kun jij ook!

Ik wil heel graag mijn lijf weer terug van voor de bevalling en je wil niet weten hoeveel mensen me vertwijfeld aankijken en zeggen: maar je hebt nu een baby. Ja, die heb ik zeker, maar voor mij is dat absoluut geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Ik weiger de zwangerschap als excuus te gebruiken om niet voor mijn doelen te gaan. En stiekem haal ik daar nog energie uit ook nog, een beetje het: -ik zal het jullie wel laten zien- gevoel. Maargoed, ik dwaal af. Terug naar de resultaten.

Fitmama

Fitmama

Ik heb zelf tussendoor ook niet meer vergeleken en ik heb geen foto’s naast elkaar gelegd buiten de vorige update die je ook op de blog terug kunt vinden. Ik ben mega blij verrast met het verschil, yeah! Natuurlijk merkte ik dat het de goede kant op ging (met ups en downs, zoals iedereen) maar als je de foto’s naast elkaar ziet is het gewoon zoveel duidelijker. Voor mij ook nog eens het bewijs dat foto’s inderdaad zo belangrijk zijn zoals ik ook altijd zeg tegen de mensen die ik coach. Leuk om dit nog een keer zelf te ervaren!

Ik moet vooral lachen om de voorfoto van de zijkant. Ik weet nog dat Lynn die foto maakte en ik deze zag op het schermpje en ik me echt niet kon voorstellen dat ik ever nog in de buurt ging komen van een strakke buik, laat staan een sixpack die ik altijd heb gehad.

Wat ik wel nog even wil zeggen: het gaat me niet om maatje 34 of een sixpack. Het gaat erom dat je gelooft in jezelf en dat je de doelen kunt behalen die bij jou passen. Misschien wil je gewoon een paar kilo kwijt en denk je dat het je niet gaat lukken. Misschien wil je gewoon weer iets fitter worden. Het gaat me niet om: oh kijk mij eens. Het gaat me juist om jou en hopelijk kan ik je net die (positieve) schop onder je kont geven zodat je in jezelf gaat geloven en voor je doelen gaat. I hope so!

“You are 
GOOD enough,
SMART enough,
BEAUTIFUL
enough, and
STRONG
enough. Believe
it and never let
insecurity run
your life.”

Zoals jullie weten coach ik zelf mensen met de Herbalife producten en natuurlijk alles eromheen qua voeding en lifestyle en dat vind ik het allerleukste om te doen, hier kun je meer lezen over hoe of wat. Wil je dat ik jou ook ga coachen dan mag je me (natuurlijk vrijblijvend) een email sturen met daarin je doelen naar info@balanceyourhealth.nl en dan kijken we samen of ik je kan helpen 🙂

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.