Home » Fitmama: Juni challenge

Fitmama: Juni challenge

Juni Challenge

Vandaag is het zover, ik start met de juni Challenge. Deze maand heb ik er een thema aan toegevoegd. We gaan natuurlijk richting vakanties en alles, dus: een ab challenge! 

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Mijn planning is gemaakt en ik ga weer voor een stapje extra komende maand. Kleine veranderingen maken zo’n groot verschil en planning is daarbij een belangrijk puntje, zeker als jonge mama.

Ik ga jullie mijn juni Challenge laten zien via InstaStories van Instagram, dus daar kun je me dagelijks volgen. Volg je me nog niet op Instagram, zeker even doen!

Online coaching

We geloven dat coaching super belangrijk is om je doelen te behalen en we vinden het fantastisch om zo’n coach te zijn en anderen ook te helpen om fit te worden. Dit doen we 1-op-1 met behulp van de Herbalife producten.

Wil je ook door mij gecoacht worden en heb je die stok achter de deur nodig? Mail me je doelen dan ga ik je helpen 🙌🏻🙅🏼! Ook voor meer info mag je me je doelen mailen, dan stuur ik je vrijblijvend meer info toe.

Doe mee!!
💌 Online community
 Maaltijdplan
🏋🏼‍♀️ Workouts
 24/7 Online Support 📧
info@balanceyourhealth.nl

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.