Home » Foto album van Lots eerste jaar!

Foto album van Lots eerste jaar!

Het is wat, zo’n foto album in elkaar zetten! Lot is inmiddels 16 maanden oud en het album van haar eerste jaar is af! Ik had me echt voorgenomen dit niet te laten liggen, achteraf prima gelukt al zeg ik het zelf.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotofabriek

Ik heb behoorlijk wat foto’s gemaakt in dat eerste jaar dus het werd een hele klus om daar de leukste uit te kiezen. Al het digitale van tegenwoordig vind ik prachtig maar ik wilde daarnaast heel graag echt iets tastbaars zoals een fotoboek. Iets wat je toch even kunt pakken en door kunt bladeren.

Fotofabriek

Ik had alle foto’s netjes bijgehouden in mapjes op mijn laptop dus so far so good. Het was alleen nog wel een hele klus om de leukste hieruit te selecteren want ik vind alle foto’s leuk. Sinds mijn zwangerschap van Lot kan ik niet meer zo goed kiezen en dat maakt het klusje niet makkelijker. Het leek me leuk om één van de eerste pagina’s in te delen met echt geboortefoto’s met daarbij ook haar volledige naam, geboortedatum, tijdstip en gewicht.

Fotofabriek

Verder heb ik geprobeerd belangrijke gebeurtenissen te verwerken zoals één van de eerste borstvoedingsmomentjes. Als ik zulke foto’s nu terug zie ben ik toch wel een beetje trots dat ik nu met 16 maanden nog steeds borstvoeding geef. Zoals je vast wel meegekregen hebt als je me wat langer volgt zijn opa en oma allebei afgelopen jaar gestorven en oma heeft Lot nog wel kunnen ontmoeten, al was ze toen al heel erg ziek. Voor mij is dat een hele bijzondere en dierbare foto dus die mocht zeker niet ontbreken in dit fotoboek. Lot was toen pas twee dagen oud.

Daarnaast natuurlijk ook mijlpalen, hier trok ze zich voor het eerst zelf op aan de box. Op de linkerpagina zie je nog net de foto van de eerste keer naar de kapper.

Ik heb dit foto album gemaakt via Fotofabriek. Zoals je ziet heb ik een vast thema gebruikt dus de plaatsen waar foto’s komen te staan stonden al vast en zo kun je heel makkelijk zelf je fotoboek samenstellen. Ik vond dit wel handig om te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen alles helemaal zelf in te delen, daar ben je vrij in. Het fotoboek dat ik heb gemaak is een hardcover A4 fotoboek van 24 pagina’s en eerst dacht ik dat het misschien te weinig zou zijn. Begrijp me niet verkeerd: ik had prima een fotoboek van wel 50 pagina’s kunnen maken maar het voordeel van een wat kleiner fotoboek is vind ik dat je dat ook nog eens snel even erbij pakt en doorbladert.

Hebben jullie ook een fotoboek gemaakt van het eerste jaar? Ik wil graag elk jaar een soort jaarboek maken, niet van verjaardag tot verjaardag maar gewoon van 2018, 2019 enzovoorts. Lijkt me super tof om later terug te kunnen kijken. Daarnaast kijk ik ook vaker vlogs terug dus dat is dan wel iets digitaals maar ook iets tastbaars om te hebben.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.