Home » Foto op hout van Albelli + winactie!

Foto op hout van Albelli + winactie!

Foto op hout AlbelliWe zijn nog niet zo lang geleden verhuisd en nog steeds (heerlijk) bezig met de inrichting. Ik mocht van Albelli een foto op hout uitzoeken en deze laat ik vandaag aan jullie zien. Op het eind heb ik nog een super leuke winactie voor jullie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Albelli.

Als je me al wat langer volgt en me vooral ook via Instagram volgt dan heb je wel een idee hoe onze inrichting eruit ziet thuis en wat wij qua stijl heel mooi vinden. Daarnaast vinden we het super belangrijk om echt een persoonlijke touch aan ons huis toe te voegen dus we wilden heel graag heel veel foto’s in huis van alle mooie momenten die we meemaken. Momenten zijn veel belangrijker dan (materialistische) dingen dus dit willen we heel graag terug laten komen in ons interieur.

Zo willen we bij de trap bijvoorbeeld een grote wand vol met fotolijstjes maken en ook in de woon- en slaapkamer willen we hier een plekje voor creëren. Toen Albelli vroeg of ik een foto op hout wilde testen leek me dat daarom heel erg leuk!

We kozen voor een foto van Lot. En wat is het dan moeilijk om een foto uit te kiezen uit de honderden foto’s die we hebben. We besloten om voor een close up foto te gaan waar je haar grote ogen ook heel goed op kunt zien omdat dit Lot echt kenmerkt en we hier ook heel vaak opmerkingen over krijgen.

Foto op hout Albelli

De foto komt waarschijnlijk in de woonkamer te hangen. Ik krijg trouwens ook vaak vragen welke kleur wij op de muur hebben. Dit is Early Dew (van Flexa). Ik ben nog steeds super blij met deze kleur. Ik vind het heel rustgevend en toch ook warm aan doen. In combinatie met de houtaccenten en scandinavische inrichting een hele goede match vind ik.

Ik ben heel blij met de foto, de kwaliteit is top. Ik dacht dat de foto misschien wat onduidelijk werd door het hout maar dat is helemaal niet het geval. Wil jij zelf ook zo’n toffe foto op hout hebben? Of iets anders voor aan de muur kan natuurlijk ook?

Ik mag een waardebon van 50 euro (+ gratis verzending) weggeven aan één van jullie! Laat me hieronder in een reactie weten waarom jij hem graag wil winnen. Een reactie achterlaten op Instagram (onder de foto van de winactie: de foto van hierboven) mag ook. Op vrijdag 15 juni zal ik een winnaar uitkiezen en bekend maken via Instagram. Dus zorg even dat je me daar ook volgt!

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

11 Reacties

 1. Karlijn van Dijk
  8 juni 2018 / 09:03

  Wij wonen net een jaar in ons huisje en ook wij hebben nog lege plekjes aan de muur, dus het zou heel goed van pas komen. Zeker als hij pas in november besteed kan worden, want onze eerste kleine is op komt, dus dan kan hij of zij net zo mooi schitteren aan de muur als jullie foto van Lot!

 2. Reni Claassens
  8 juni 2018 / 13:28

  Gaaf! Ik wil graag een fotowand maken en een foto op hout is altijd mooi natuurlijk. Vooral van onze dochter!

 3. Reni Claassens
  8 juni 2018 / 13:35

  Dit zou supergaaf zijn! Wij willen ons trappengat omturnen tot een fotowand. Ik heb al veel foto’s maar mogen er altijd bij..en op hout is helemaal super! Mooie foto’s van ons meisje.

 4. Sabrina
  8 juni 2018 / 13:50

  Ik ga binnenkort het huis uit. Hiermee kan ik de muren gelijk mooi aankleden, wat er meteen heel huiselijk en gezellig uitziet!

 5. Karlijn
  8 juni 2018 / 15:05

  In ons huisje hangen de foto’s boven de bank van de vakanties die we gemaakt hebben voordat onze kleine boef kwam. Inmiddels 3 jaar. Dus hoe mooi zou het zijn om nu een foto van ons samen boven de bank te hebben. In oktober gaan we naar Thailand. Dus zullen we daar dan een top foto maken van ons drieën!
  Mooie foto van Lot!!

 6. Anke Bos
  9 juni 2018 / 06:28

  Jaa heel graag!
  In september gaan wij verhuizen.
  Zou heel leuk zijn om dan een mooie foto te kunnen bestellen van ons zoontje om in ons nieuw huisje aan de muur te kunnen hangen! Anders zijn de muren zo wit!

 7. 9 juni 2018 / 20:51

  Ik zou heel graag een mooie foto van ons gezinnetje hebben. Binnenkort komt een fotograaf eindelijk foto’s maken van ons vieren en een eerste foto van ons complete gezinnetje zou wel een mooi plekje verdienen in huis! Goed om te horen dat de foto op hout ook heel mooi uitkomt, ik zou daar ook graag voor gaan!

 8. Liz Rompelberg
  11 juni 2018 / 11:41

  Oooh wat een mega toffe winactie! Ik ben 3 weken geleden bevallen van ons mooie mannetje Noel en zou supergraag deze foto op hout willen winnen! zodat we van de newbornshoot een foto kunnen uitkiezen en ophangen in de woonkamer!

 9. Alinde
  13 juni 2018 / 08:59

  Super leuke actie! Ik wil heel graag nog een mooie trouwfoto van ons aan de muur. Wij zijn ook nog steeds bezig om ons huis in te richten en die mist echt nog aan de muur.

 10. Melissa
  13 juni 2018 / 09:46

  Heel graag!
  Dan kunnen we onze trouwfoto aan de wand hangen

 11. Amandi
  15 juni 2018 / 04:23

   Wat een leuke actie! Mijn moeder, broertje en ik zijn vijf jaar geleden naar Brazilië geweest waar mij broertjes en zusjes en ik zijn geboren. We hebben daar hele mooie plekken bezocht en bijzondere dingen meegemaakt. Helaas is het er nog niet van gekomen om daar een mooi fotoboek van te maken en dit is wel een hele mooie kans. Ik doe graag mee met de winactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.