Home » Geheime vlog (1/2): van positieve zwangerschapstest tot 7 weken zwanger

Geheime vlog (1/2): van positieve zwangerschapstest tot 7 weken zwanger

Postieve zwangerschapstest

Sinds ik een positieve zwangerschapstest had ben ik stiekem gaan vloggen. Het leek me leuk om jullie toch een kijkje te geven in de weken dat nog niemand weet dat je zwanger bent. Ik laat jullie de positieve testen zien, heb de intake voor Moeders voor Moeders en ik leg jullie uit waarom ik het vloggen toch weer ga oppakken. Ik ben heel onzeker geweest (en nog steeds wel af en toe) en ik vertel waarom dit volgens mij komt. 

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

2 Reacties

  1. wendy
    26 april 2018 / 06:49

    Ik zag op je vlogen dat lot last heeft van eczeem. Misschien een tip: bij mijn zoon helpt de bodycreme crème van weleda heel goed. Oranje tube. Zit calendula in. Ik kon me er prima mee helpen en hoefde daardoor de hormonaal van de huisarts maar heel sporadisch te gebruiken. Mijn zoon blijkt trouwens hooikoorts te hebben. Heeft daardoor altijd in de lente eczeem. Na de hooikoorts periode is het dan weer weg.

    • 27 april 2018 / 11:58

      Thanks voor de tip, dat klopt inderdaad! Ik ben ermee naar de dokter geweest en ik heb nu cetomacrogol gekregen (hier zitten ook geen hormonen of iets in, dat wilde ik liever niet) en dat werkt heel goed! Ik zal je tip zeker onthouden, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.