Home » Geluksmomentjes: april 2016

Geluksmomentjes: april 2016

Geluksmomentjes

Weer een nieuwe Geluksmomentjes vandaag, deze keer van de maand april. I know, een beetje laat want we zijn alweer dik halverwege mei maargoed. Working on it 😉

♡ Meer structuur in mijn weken – Halleluja, het begint te komen. Best lastig hoor, als ondernemer om je weken gestructureerd in te delen. Mijn weken zaten altijd vol maar niet efficiënt vol zeg maar, een beetje een gatenkaas. Ik werk drie dagen in de praktijk en twee dagen thuis maar heel vaak moest ik dan op mijn twee thuiswerkdagen toch nog even dit of toch nog even dat. Niet handig want je krijgt veel minder gedaan. Nu lukt het heel goed om alles echt op die drie dagen te plannen. Dit geeft ook voor mezelf veel rust en daardoor ben ik nog veel productiever, win win!

Teamavond met alle toppers uit ons Balance your Health Herbalife team – Elke maand hebben we een teamavond met alle actieve members uit ons team. Super gezellige avond waarin we de business met elkaar bespreken en eigenlijk alles behandelen wat op dat moment speelt.

Genieten van buiten – Ik dacht altijd dat ik niet zo’n buitenmens was maar ik betrap mezelf erop dat ik er echt van kan genieten. Ik voel me zoveel fijner als het zonnetje schijnt 🙂

Nieuwe baan Vanja – In april werd Vanja aangenomen bij zijn nieuwe werk. Heel fijn want het is echt een functie die hij heel erg leuk vindt! In mei is hij gestart met werken en tot nu toe bevalt het super goed. Geeft ook weer een beetje rust financieel en zo kunnen we rustig doorbouwen met mijn praktijk en onze Herbalife business zoals we dat altijd gedaan hebben.

Oppassen op onze nichtjes, quality time – Daar zeggen we geen nee tegen, gezellig een avondje oppassen!

Clevers – Clevers? Ja, Clevers! Als je er nog nooit geweest bent dan moet je toch echt een keer naar Limboland komen want bij Clevers hebben ze echt het allerbeste en lekkerste ijs. We zijn alweer een paar keer geweest dit jaar.

Date night met lieve vrienden – Kokerellen, spelletjes spelen en bijkletsen, heerlijk!

Vrijgezellenfeest lief vriendinnetje – Vandaag nu ik dit typ maar gisteren als jullie het lezen gaat één van mijn beste vriendinnetjes van het tafeltennissen trouwen! En in april was het vrijgezellenfeest in Scheveningen, echt genoten en ja er was een stripper (zo blij dat me dat bespaard is gebleven haha).

♡ Enorm inspirerend Leadership Development Weekend van Herbalife – Eind april gingen we naar een Leadership Development Weekend (LDW) van Herbalife met speciale gastspreker uit Amerika Garrain Jones. Onmogelijk om dit weekend in woorden te beschrijven maar soms hebben ze het wel eens over lifechanging moments en dit was er zeker één! Inspirerend, emotioneel en zoveel persoonlijke ontwikkeling wat we weer in onze rugzak meenemen. Dankjewel Herbalife voor al deze mogelijkheden om te groeien als persoon.

Geluksmomentjes

“Enjoy the little things in life, one day you look back and realize those were big things”

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.