Home » Geluksmomentjes: augustus 2016

Geluksmomentjes: augustus 2016

flower-821788_1280

Tijd voor weer een terugblik op augustus, voor mijn gevoel een hele drukke maand en dat blijkt ook nu ik zo terugkijk. Lezen jullie weer mee?

Start met vloggen – Inmiddels staan er alweer zes weekvlogs online! Ik krijg super veel leuke reacties op het vloggen en ik had niet gedacht dat ik het zo leuk vind om te doen. Mijn YouTube kanaal kun je hier terugvinden. Dankjewel lieve lezers want op jullie verzoek ben ik ermee gestart!

♡ We krijgen een meisje – Een jongetje hadden we ook super leuk gevonden hoor, heel cliché maar waar! We hebben zelfs vier weken gedacht dat we een jongetje zouden krijgen…

Kleine Fer werd geboren! – Het zoontje van mijn beste vriendinnetje, zo lief! En ik vind de naam ook super leuk. Zo konden we al even zien het het straks ongeveer gaat zijn!

Eerste voedingsdagboek online – Ik wil iets meer persoonlijke dingen qua voeding gaan delen en zo kwam ik op het idee van een voedingsdagboek (in foto’s). Juist omdat ik wil laten zien dat ik de balans zo belangrijk vind en dat ik als diëtist echt niet altijd gezond eet!

Olympische Spelen in Rio – Het Olympische jaar… 2016… Het jaar van de Olympische Spelen. Super tof vond ik het om te volgen en wat leuk om sporters te zien waarmee ik samen als (ex)topsporter heb geleefd, heel gaaf! In deze weekvlog kun je zien in een tv reportage hoe ik tegen de Olympische Spelen aan kijk waar ik lang naartoe heb geleefd maar uiteindelijk dus niet gehaald heb als topsporter.

Eerste babykleertjes geshopt – Super leuk, geshopt bij de HEMA! Ik ben van plan om daar nog een shoplog van te maken als jullie dat leuk vinden?

Lunchen bij de Bovenste Molen met Vanja (en Lynn) – We hadden nog een bon liggen waarmee we konden lunchen bij een restaurant in Venlo. Dit is het restaurant waar mijn zusje Lynn werkt dus zij heeft ons mooi mogen bedienen 😉 daarna hebben we nog gezellig een drankje gedaan samen.

Dagje camping Hanna en Tessa & Fee en Liv – Een dag naar de camping in Hellenthal (Duitsland), gezelligheid ten top met familie.

Fotoshoot papa en Milly – Dat leverde weer mooie familiefoto’s op! En het was ook nog eens een super gezellige dag.

Koffie met mama – Dat is echt het fijne van mijn eigen tijd in kunnen delen. Zulke momenten zijn me heel veel waard dus soms maak ik daar extra tijd voor. Uiteraard moet er ook gewoon gewerkt worden!

TV reportage P&M en interview – Vanwege mijn artikel over de Olympische Spelen dat ik eerder schreef werd ik benaderd door Omroep P&M voor een tv reportage. Dit was een erg leuke samenwerking en  er komt binnenkort nog iets heel tofs aan, later meer!

Experience Day Venray – Met een gedeelte van Lynn’s team gingen we naar de maandelijkse Experience Day in Venray om het bedrijf Herbalife te laten zien. Dit zijn altijd super leuke middagen en het is ook altijd leuk om daar met nieuwe members uit ons team naartoe te gaan. Als je nog op zoek bent naar een leuke uitdaging voor jezelf en graag wat wilt bijverdienen (parttime of fulltime) dan stuur me even een berichtje voor meer info en wie weet kom je binnenkort ons gezellige team versterken!

2 jaar getrouwd! – De tijd vliegt, alweer twee jaar geleden dat we ‘ja’ zeiden. Inmiddels zijn we al bijna 12 jaar samen!

Uiteten bij Niëns – Als traditie gaan we elk jaar uiteten bij Niens Horeca in Maasbree waar we ons trouwfeest hielden.

BBQ mam en Jos – Augustus was weer barbecue tijd, gezelligheid, familie en lekker eten. Alles wat ik me kan wensen.

Verjaardag papa – Papa was jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Gelukkig was het super lekker weer dus we konden mooi buiten zitten! Proficiat lieve papa.

Kraamvisite Fer – Natuurlijk gingen we ook op kraamvisite bij kleine Fer en we hadden een super leuk cadeau geregeld (al zeg ik het zelf). We hebben dit laten maken bij Sanne (van SoSanne), echt een aanrader voor originele cadeaus!

 

En… Vandaag is nog een extra geluksmomentje want ik ben jarig! Poeh, 27 jaar alweer 😉 We maken er in Praag in elk geval een super leuke dag van!

 

Liefs Nicky

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.