Home » geluksmomentjes en wat hersenspinsels

geluksmomentjes en wat hersenspinsels

Maandag


3 super fijne zoomcalls met coaches en klanten – Zo fijn om een verschil te kunnen maken en iemand verder te kunnen helpen

TGIM teamcall – Elke maandagavond hebben we een call met coaches uit ons team. Thank God it’s Monday. Om de week samen te starten vanuit dromen, doelen, dicht bij onszelf en vooral vanuit een mindset van yes een nieuwe week. Een week vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik ben echt allergisch voor een Thank God it’s Friday mindset en het van week tot week toeleven naar het weekend. Life is now! Make the most of it. Dus het is mij super dierbaar dat we een community om ons heen hebben gebouwd die dezelfde mindset delen en zich hierin willen ontwikkelen.

Dinsdag


’s Ochtends bezoek van Karin, een hele lieve collega – Even gezellig bijgekletst en ze is sinds kort met Prowin gestart en daar wilde ik iets meer van weten qua producten. Fijne ochtend!


Fijn momentje is altijd Lot en Mees ophalen – Lot gaat naar school en op dinsdag- en woensdagochtend gaat Mees naar de opvang. De middag ging de telefoon weg en speelden we samen. Tijn gaat nog niet naar een opvang dus die is dan altijd gewoon bij mij thuis.

Woensdag


Rustige ochtend qualitytime met Tijn als Lot en Mees naar school/KDV zijn – Ik besef me nu bij de derde zo goed dat dit niet voor eeuwig is. Ondanks dat ik heeeeeel veel zin heb om weer te werken en weer meer tijd te hebben om in de business te steken geniet ik enorm van het nog helemaal thuis kunnen zijn voor hem. Besefmomentje dat ik die vrijheid heb en hiervoor kan kiezen. Straks gaat Tijn ook op de dinsdag- en woensdagochtend naar de opvang. Ik weet nog niet precies wanneer. Hij is nu 8 maanden, in mei wordt hij alweer 1 jaar.


Focus op Tijn – Tijn was ziek afgelopen week, er komen een aantal tandjes door en zijn neusje zat helemaal dicht dus 1+1 = horrornachten. De woensdagavond wilde ik sporten maar dat ging niet. Tijn kon moeilijk slapen dus alles uit handen laten vallen en focus op hem. Los van dat het soms zwaar is en dat ik verlang naar een nachtje doorslapen ben ik heel dankbaar dat we dit zo doen en koester ik deze momentjes.

Donderdag


Een rustige ochtend met Tijn en Mees – Maar eigenlijk meer met Mees want na zo’n pittig nachtje sliep Tijn ’s ochtends twee uur. Mees slaapt ’s middags niet meer maar kan dit vaak wel nog gebruiken. Hij wil zelf absoluut niet meer slapen maar na maandag bij mama/Lynn en Jos en dan dinsdag-en woensdagochtend opvang is hij altijd wel echt moe dus we deden een chillochtend samen. Heeeeel veel geknuffeld en hem de geborgenheid gegeven die hij even nodig had. Samen op de bank.


’s Middags kwam Kaylee (ons nichtje) gezellig spelen – Zo fijn en waardevol dat ze zo goed met elkaar overweg kunnen en vaker samen kunnen spelen. Ik word gelukkig van een vol huis.

Vrijdag


Werkdagje! – Yes dat is ook zeker een geluksmoment want metime en businesstime is nu nog ondergesneeuwd in vergelijking tot het zorgen voor Tijn en het mama zijn in een gezin van 5. Ik geniet dankbaar van de dagen dat ik iets van die vibe al terug mag voelen en besef me ook steeds meer dat ik dit ook nodig heb om in balans te zijn met mezelf en dat maakt me uiteindelijk ook absoluut een leukere en betere mama. Happy mama, happy kids.


Bijkletsen met Imke, Femke en Lynn – Imke en Femke zijn onze nichtjes, Lynn is mijn zus zoals jullie vast wel weten. Allemaal ondernemer, allemaal dromen, doelen, op zoek naar vrijheid. Vrijheid om ons leven zo te leven zoals wij dat willen. Allemaal op onze eigen manier en toch zoveel herkenning en samen. Dus heerlijk om een avondje te levelen samen en van gedachten te wisselen en zeker elkaar te inspireren. We hebben al een hele tijd een gezamenlijke groepschat en raad eens hoe die heet: ‘voor altijd vrij’. Dankbaar. Dus yes meeeega veel zin in vanavond!

Genoeg geluksmomentjes dus weer afgelopen week. Het grootste geluksmoment dat als een rode draad door alles heen loopt is ons gezin. Is Lot. Mees. Tijn. Vanja. Alles wat ik ooit gewild heb in het leven is mama worden, een gezin zijn en ik ben heel dankbaar dat ik precies dat nu voorop kan stellen in ons leven. Wat een reis. Wat een persoonlijke ontwikkeling. Mega besefmoment en geluksmoment dat ik dit samen met Vanja mag doen, beste man en beste papa die ik me kan wensen.

Echt een tip voor iedereen om eens op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Door deze blog te typen kreeg ik een glimlach op mijn gezicht en je hoort mij vaker zeggen: alles is mindset. En dat geloof ik echt. Wat je aandacht geeft groeit en dan ga je dingen aantrekken. Dus zorg maar beter dat je je aandacht richt op de goede dingen.

” A grateful heart is a magnet for miracles “

Fijn weekend alvast lieve allemaal!

Liefs Nicky

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?