Home » Geluksmomentjes: juli 2016

Geluksmomentjes: juli 2016

Geluksmomentjes

Hallo augustus, tijd voor een terugblik op de maand juli. We deden heel veel leuke dingen dus daarom alleen al leuk om dit artikel te schrijven en er weer even bij stil te staan.

“Start each day with a grateful heart” 

Babyshower Linda – Inmiddels is Linda uitgerekend dus we wachten in spanning af maar in juli was de babyshower. Super leuk en gezellig. Ik maakte deze hapjes en ze vielen erg in de smaak!

Bios met de zussen – Samen met Hanna en Tessa gingen we naar Alice through the looking glass. Toffe film!

Leuke volle dagen in de praktijk – Ik krijg steeds meer structuur in mijn weken (mag ook wel inmiddels) maar dat werkt gewoon heel prettig.

Cadeaubroertje naar Spanje – Niet perse leuk natuurlijk dat hij zolang weg is maar voor hem wel super tof dat hij deze kans krijgt en zo’n avontuur mag beleven! Daarom toch in de geluksmomentjes.

12 weken echo – De magische grens van 12 weken, alles was goed en we hoorden voor het eerst het hartje kloppen. Gisteren hebben we alweer een echo gehad (16 weken). Bijzonder om toch elke keer het verschil weer te zien en het gaat zo snel. I know, heel cliché maar echt waar.

Vrijgezellenfeest Saskia – In Zwolle city! We aten sushi en we deden Escape Room. Ik ging niet meer mee stappen want ik reed nog naar huis anders werd het wel heel laat.

Mijlpalenfeest Martijn – Hele gezellige verjaardagsmiddag gehad van een supervisor uit ons Herbalife team. Hij werd 25 jaar, zijn zusje 21 jaar en zijn moeder 50 jaar. Bijzonder!

Geregistreerd partnerschap Saskia en Marthijn – En nu zijn ze ‘getrouwd’ en daarom gaven ze een leuk tuinfeestje, gezelligheid!

Leadership Development Weekend Herbalife – Het was weer zover. Eén keer per kwartaal is er een LDW en dit keer was dit in Ermelo en deze weekenden zijn elke keer weer top! Inspiratie, lieve vrienden, visie, focus, feesten en lekker eten 🙂

Zwemmen – Het waren meteen weer tropen temperaturen in ons landje en dus plande ik de praktijk/werk zo dat ik die woensdagmiddag met de nichtjes kon gaan zwemmen, fun!

Koffie date met Linda – Even gezellig bijkletsen, altijd goed!

Teamavond Herbalife met barbecue – Omdat het zo’n lekker weer werd plakten we een barbecue aan de teamavond vast. Gezellige avond gehad en nieuwe plannen gemaakt met ons team.

Verjaardag Fee 5 jaar – Wauw en toen werd ons nichtje alweer 5 jaar. Eigenlijk komende week pas maar dan gaan ze op vakantie dus het feestje was nu al. Ik weet nog zo goed dat ik ’s ochtends gebeld werd dat ik voor het eerst tante werd. En nu is dat alweer 5 jaar geleden en word ik zelf mama, bizar!

 

Wat was het tofste dat jullie hebben gedaan/meegemaakt afgelopen maand? Let me know 🙂

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.