Home » Geluksmomentjes: juni 2016

Geluksmomentjes: juni 2016

Geluksmomentjes

Het is alweer eind juli, nog net op tijd voor een terugblik op vorige maand juni. Ik twijfelde of ik deze nog wilde schrijven omdat het wat aan de late kant is maar het was voor ons een maand met allemaal super leuke dingen waaronder het bekendmaken van onze zwangerschap! Dat wilde ik toch nog even met jullie delen.

De allereerste echo begin juni – God, dat lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Ik vond het best wel spannend want tot dan heb je alleen nog een positieve test in handen gehad. Ik was heel erg blij dat we meteen een kloppend hartje zagen. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet moet omschrijven maar het werd allemaal wat echter na de echo vond ik.

Oppassen op onze nichtjes – Dat zijn altijd hele leuke momenten en daar kan ik echt van genieten, quality time!

Familie vertellen dat we in verwachting zijn – Daar deelde ik woensdag de vlog van. Heel spannend maar vooral super leuk vond ik dat. We hadden alles goed gepland en achteraf vind ik het zo tof dat we alles stiekem hebben kunnen filmen! Heel waardevol om te hebben.

We krijgen er een nichtje bij – Mijn broer en schoonzus zijn ook in verwachting en zij hebben met 13 weken een echo laten doen om te kijken of het een jongen of een meisje werd en… We krijgen er een nichtje bij! Inmiddels hebben ze de 20 weken echo ook gehad en het is nog steeds een meisje 😉

Teamavond Herbalife – De maandelijkse teamavond, altijd gezellig en heel inspirerend!

Eten bij lieve vrienden – We gingen eten bij goede vrienden. Mijn vriendin is ook zwanger en inmiddels uitgerekend (spannend). We hebben een super leuke avond gehad en heel lekker gegeten.

Middag naar mama – Quality tijd met lieve mama!

Theetijd met Lynn – En quality tijd met mijn lieve zusje!

Lekker Venlo – Jaarlijks evenement in het Julianapark in Venlo. Niet echt een festival, het heeft in die zin een wat luxere uitstraling met houten vloeren en allemaal eettentjes waar je ook kunt zitten en verschillende culinaire hapjes kunt proeven. GENIETEN! We gingen samen met Hanna en Tessa.

Familiedag Zetsen – Eens per jaar hebben we met de Zetsen kant van de familie een familiedag. Dit jaar was voor ons extra bijzonder omdat wij onze zwangerschap bekend gingen maken. Verder hebben we ook een super leuke dag gehad met als afsluiter een frietwagen, nooit verkeerd haha!

Zwemmen met Vanja, Tessa, Fee & Liv – Eens in de zoveel tijd gaan we een keer mee zwemmen met de nichtjes. We gaan dan altijd naar Duitsland. Heel gezellig altijd.

Lunchen met vriendin in de stad – Ook weer met Linda (waar we ook gingen eten zoals ik hierboven vertelde), heerlijk een broodje brie gegeten (no worries, hij was gepasteuriseerd en dan mag dat wel tijdens de zwangerschap!), echt van genoten!

Ik vind het elke keer heel fijn om deze rubriek te schrijven omdat ik hierdoor weer even echt stil sta bij alle leuke dingen die ik kan/mag doen en daar ben ik gewoon heel dankbaar voor!

 

Aangezien juli ook al bijna voorbij is zal ik volgende week terugblikken op juli zodat alles weer ‘bij’ is!

 

Liefs Nicky

Deel:

1 Reactie

  1. 4 augustus 2016 / 20:27

    Wat een fijn lijstje! Heerlijk om te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.