Home » Geluksmomentjes: maart 2016

Geluksmomentjes: maart 2016

Geluksmomentjes

Eind februari startte ik met een nieuwe rubriek: Geluksmomentjes. Het leek me leuk om wat vaker stil te staan bij dingen waar ik heel blij van word, daarom blik ik elke maand even terug!

♡ De afwisseling in mijn werk – Eind februari startte ik weer met lesgeven. Dit doe ik voor Gilde Opleidingen Venlo en ik geef les over Gezonde Voeding. Dit is een onderdeel van Gilde Sportief. Mijn werk bestaat dus uit: mijn praktijk als diëtiste (spreekuren) en lesgeven aan MBO studenten. Daarnaast ben ik onafhankelijk Herbalife member en help mensen op deze manier op weg naar een healthy active lifestyle en voor wie wil ook aan een extra inkomen. En daarnaast blog ik nog. Drie totaal verschillende dingen dus en dat vind ik nu juist zo super leuk!

♡ Naar de sauna met papa en Milly – Even ontsnappen aan de drukte en een momentje voor mezelf. Later in die maand ook nog naar Thermaalbad met lieve vrienden.

Lunchafspraken samen met Vanja – Heerlijk op een vrije dag lunchen en tegelijkertijd plannen maken voor de toekomst, heel fijn.

Goede resultaten van mensen die ik begeleid – Natuurlijk, het is mijn werk maar als iemand een goed resultaat haalt of zijn doel haalt dan kan ik daar heel blij van worden!

Mensen vooruit zien gaan tijdens de Bootcamp – Ook zo’n puntje.. Onze bootcamp is voor iedereen en het is super gaaf om te zien dat iedereen sterker wordt en vooruitgang boekt.

Blogdagen – Jaaaa… Ik kijk er altijd naar uit, echt! Nieuwe ideeën bedenken maar ook blogs uittypen, daar zou ik wel aan kunnen wennen

Lieve reacties op mijn artikelen – Smile… jullie toveren zo vaak een glimlach op mijn gezicht!

Familietijd – Veel verjaardagen gehad, Pasen achter de rug, gewoon even op bezoek, wandelingen in het bos. Door mijn werk heb ik redelijk wat vrijheid omdat ik mijn eigen tijd in kan delen. Familie vind ik heel belangrijk dus het is altijd weer een doel dit ook om te zetten in genoeg familytime. Soms door de drukte nog wat lastig, wordt aan gewerkt!

Sporten – Rust in m’n hoofd, werken aan je gezondheid en je fit voelen, love it!

Oude vrienden weer zien – Het NK tafeltennis was weer en daar gingen we naartoe. Het is maar een klein wereldje en het was super leuk om iedereen weer te zien en bij te kletsen.

Oppassen of neefjes en nichtjes – Familietijd!

Lynn gaf voor het eerst de sportvoedingsavond van Herbalife – Het is en blijft mijn kleine zusje, wat deed ze het goed en wat was ik trots!

Allereerste teamavond Balance your Health – Super gezellig, vragen beantwoord over de business en iedereen weer met frisse moed en vol enthousiasme zien vertrekken.

Zo dat zijn nogal wat puntjes, maart was dus een hele fijne maand! Op naar een hele mooie nieuwe maand met weer nieuwe lichtpuntjes en mooie momenten.

Geluksmomentjes

 

Heb je ook zo’n leuke maand gehad? Wat waren jouw geluksmomentjes?

 

Liefs Nicky

Deel:

1 Reactie

  1. 5 april 2016 / 09:39

    Yay wat leuk en vrolijk om te lezen! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.