Home » Geluksmomentjes: nieuwe rubriek

Geluksmomentjes: nieuwe rubriek

Geluksmomentjes

Positief in het leven staan, dankbaar zijn voor wat je allemaal hebt en hier soms ook even bij stil staan. Dat doe ik nog te weinig. Daarom leek het me leuk een nieuwe rubriek te starten: geluksmomentjes. Dit zal geen wekelijkse rubriek worden, althans nog niet. Af en toe wil ik wat geluksmomentjes op een rijtje zetten en eerst wilde ik dit in een schriftje doen maar toen dacht ik: waarom niet gewoon online op mijn blog? Wie weet kan ik jullie er nog mee inspireren om ook eens wat vaker stil te staan bij de kleine dingen. Enjoy the little things…

Ik ben dankbaar voor:

Yoga – ik hou van yoga. Ik doe dit gewoon thuis met filmpjes van Youtube en ik probeer dit minimaal één keer per week in te plannen.

Vanja – zwijmel de zwijmel. Al meer dan 11 jaar samen en nog steeds super happy!

♡ Ons appartement – een plek waar ik me thuis voel

♡ Het werk dat ik doe – mensen helpen naar een gezondere leefstijl, niets leuker dan zien hoe kleine aanpassingen leiden naar gedragsverandering en uiteindelijk blijvend resultaat.

♡ De vrijheid – Ik werk steeds meer online en dat vind ik heerlijk. De vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en thuis te werken of vanuit een koffietentje. Voor mij onbetaalbaar.

Familie – Gewoon omdat ik van ze hou

Persoonlijke ontwikkeling – Ik hou ervan om me continu uit te dagen en te verbeteren. Zodra ik merk dat ik weer in mijn comfortzone zit spring ik eruit haha. Blijven groeien en daardoor een beter persoon worden, ik heb uitdagingen nodig.

 

Laat me weten waar jij dankbaar voor bent in de comments!

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. 26 februari 2016 / 10:11

    Wat een leuke nieuwe rubriek :). Ik ben nog steeds dankbaar voor het feit dat ik mijn baan vorig jaar heb kunnen opzeggen en nu fulltime met mijn blog bezig kan zijn. Liefs Marjon

    • 12 maart 2016 / 11:26

      Dat lijkt me echt heerlijk om naast mama zijn heerlijk met je blog bezig te zijn 🙂 ik volg je inmiddels ook, super leuke blog! Liefs Nicky

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.