Home » Geluksmomentjes: november 2016

Geluksmomentjes: november 2016

geluksmomentjes

Eind december alweer, hoog tijd voor de geluksmomentjes van november… Na wat hectische weken ook heel fijn om even over na te denken en bij stil te staan.

Opening nieuwe diëtistenpraktijk – Begin november opende ik samen met mijn zus Lynn de nieuwe praktijk. Ik zit nog steeds in dezelfde sportschool maar ik ben verhuisd naar een grotere ruimte en deze ruimte deel ik nu met mijn zus die komend jaar afstudeert als fysiotherapeute en ook al voor zichzelf is begonnen. Inmiddels heeft ze ook een eigen website waar je zeker even een kijkje moet nemen. Hoe leuk om samen te werken met familie!

Babyshower Rianne – Mijn schoonzus is inmiddels bevallen van dochtertje Kaylee dus we zijn weer oom en tante geworden! In november verrasten we haar eerst nog met een babyshower die super geslaagd was.

Sammy geboren – Een van mijn vriendinnen is inmiddels ook bevallen van een prachtige dochter Sammy Roos.

Zwangerschapsyoga – Inmiddels zit de zwangerschapsyoga er alweer op maar wat heb ik veel gehad aan deze lessen. Even heerlijk een uurtje ontspannen en focussen op de zwangerschap en de kleine in mijn buik.

Verloskundige hartje luisteren en groeiecho – Elke keer dat we even naar ons kleine meisje mogen kijken is weer leuk, dus zeker een geluksmomentje. Ook hadden we weer een groeiecho en alles was precies gemiddeld.

Babyshoppen Ikea en Babydump – We gingen voor het eerst babyshoppen, we hebben behoorlijk wat dingen veranderd thuis en inmiddels is de babykamer zo goed als klaar.

Verjaardag Vanja 29 jaar – Vanja was jarig en werd 29 jaar, dit vierden we gezellig samen met de familie.

Surprise/pakjesavond bij papa – Eind november hadden we al de eerste pakjes/surprise avond bij papa. Dit doen we elk jaar weer en is altijd heel gezellig!

Heel veel nieuwe intakes diëtist – Juist nu ik richting mijn zwangerschapsverlof ging kreeg ik opeens veel nieuwe intakes dus het waren drukke weken in de praktijk.

 

Nu zit het jaar er alweer bijna op en inmiddels hebben Vanja en ik samen ook teruggeblikt op afgelopen jaar, dit zal ik binnenkort met jullie delen in een apart artikel.

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.