Home ยป Geluksmomentjes: November 2017

Geluksmomentjes: November 2017

geluksmomentjes

Ik denk dat het heel belangrijk is om stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent. We beginnen alweer aan de laatste maand van 2017, tijd om eerst even terug te blikken op afgelopen maand.

Feestavond Marel – Het jaarlijkse feest van Vanja’s werk in festivalstijl. Vorig jaar konden we er niet bij zijn en los van het kraambezoek dat we gehad hebben kende ik nog niemand. Het was een hele toffe avond en ik heb weer veel nieuwe mensen leren kennen.

Even stilstaan bij opa en oma – Er was weer een herdenkingsdienst in de kerk en van tevoren hebben we met de familie broodjes en soep gegeten (en een heerlijk toetje). Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan opa en oma denk maar het is fijn om er even extra bij stil te staan.

Sammy 1 jaar – Wow dat gaat zo snel, nog maar een dikke maand en dan wordt Lot ook al 1 jaar. We gingen naar Ede om de verjaardag van Sammy te vieren, een hele gezellige middag!

Familietijd – Mijn vader en moeder zie ik elke week wel ergens. Dat vind ik heel waardevol en ik vind het leuk om te zien hoe zich dit dupliceert want wij kwamen ook altijd wekelijks bij opa en oma(‘s). Soms ook een week of twee niet hoor en dat is ook prima maar dan krijg ik altijd toch wel een appje of we tijd hebben of appen we zelf.

Lesgeven – Dit doe ik elk jaar. Ik geef dan les over gezonde voeding aan MBO studenten. Ik hoop altijd dat ik toch net weer even iets mee kan geven. Al wordt er maar één iemand geïnspireerd dan is mijn missie geslaagd.

Vanja werd 30 jaar! – Weer zo’n mijlpaal! We vierden dit gezellig met familie en vrienden en ik gaf Vanja een dag sauna cadeau, even heerlijk samen! Zondag gaan we een dagje helemaal zen worden samen, love it!

Sportvoedingsavond gegeven – Onder het mom van inspiratie mocht ik ook weer een informatie avond geven over sportvoeding in combinatie met de Herbalife producten. Heel leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is.

Lot groeit prima en ontwikkelt zich heel goed – We hadden ook weer de 11 maanden afspraak op het consultatiebureau en ons meisje doet het heel erg goed, fijn om weer even die bevestiging te krijgen.

Lot krijgt haar eerste tandje! – Het voelt een beetje als ‘eindelijk’ omdat ik al zovaak heb gedacht dat er tandjes aankwamen maar nu is het dan eindelijk zo ver. Het tandje rechtsonder is erdoor en ik heb het idee dat er nog meer volgen.

Tijd met vriendinnen – Even op de koffie/thee, even bijkletsen. Heerlijk!

Teamavond Herbalife – Door de verhuizing/vakantie hadden we deze een aantal maanden niet gehad en het was fijn om het weer op te kunnen pakken en even met iedereen samen te zijn!

Lunch met papa bij Gossimijne – Dit hadden we papa als verjaardagscadeau gegeven, heerlijk gegeten en een gezellige tijd gehad samen! Lot en Kaylee waren er ook gewoon bij en spelen zo ontzettend leuk samen, leuk om te zien.

Nieuwe bank en eettafel – Onze woonkamer begint ook vorm te krijgen! Yes! De bank en eettafel kun je zien in deze weekvlog.

Kerstshow bij Leurs met Linda – Zo dankbaar dat we elkaar na heel wat jaren (beste vriendinnen sinds dat we heeeel klein waren maar daarna zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren) weer hebben gevonden. Dankjewel voor wie je bent ๐Ÿ™‚ En Linda is vandaag jarig: proficiat lieve vriendin!

Dromenbord maken voor 2018 – Onze dromen en doelen weer op papier gezet voor het komende jaar, daar komt binnenkort nog een blog over.

Mijn allereerste Q&A – Oh wat vond ik dit spannend toen ik vroeg via Instagram of jullie dit leuk zouden vinden. Ik ben dus zo’n typ wat dan bang is dat er dus geen reacties of iets dergelijks komen. Gelukkig was dat totaal niet het geval. Hij komt maandag online!

Staan jullie ook weleens bewust stil bij een nieuwe maand of op een ander moment? Ik merk dat het mij heel goed doet!

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.