Home » Geluksmomentjes: oktober 2016

Geluksmomentjes: oktober 2016

geluksmomentjes

Midden november alweer en dat betekent dat het tijd is voor de geluksmomentjes van oktober! De tijd vliegt, de kerstdagen en de uitgerekende datum komen steeds dichterbij. En nu ik zo terugkijk zijn er heel veel geluksmomentjes in oktober geweest. Ik word er altijd zo blij van om terug te kijken, dan besef ik me elke keer weer even hoe blij ik ben met alles wat ik mag doen.

Niet meer terug naar de gynaecoloog – Vanaf de 20 weken echo hebben we telkens wat extra groeiecho’s gehad om de groei van het hoofdje van ons kleine meisje in de gaten te houden. Achteraf gezien blijkt alles helemaal prima en gemiddeld te zijn en nu hoeven we dus ook niet meer terug naar de gynaecoloog.

Mijn verjaardag gevierd – In september werd ik 27 jaar, we waren toen in Praag. De verjaardag heb ik pas in oktober gevierd voor familie en vrienden. Een waanzinnig gezellige dag gehad!

Samenwerken met zusje Lynn – Vanaf oktober zit ik ook officieel als diëtiste in mijn nieuwe praktijkruimte die ik deel met zusje Lynn. De nieuwe praktijkruimte is dubbel zo groot en ligt meer centraal binnen de sportschool. Lynn studeert dit jaar af als fysiotherapeute en ik heb er super veel zin in om samen te gaan werken!

Vaste structuur diëtistenpraktijk – Vanaf oktober werk ik ook op vaste dagen: maandag en woensdag. Daarnaast 1x per maand op zaterdagochtend. Wat een rust geeft dat zeg! Ik merk dat ik veel efficiënter werk nu ik meer structuur heb en ik vind het ook heerlijk om thuis te werken op de andere dagen.

Marathon in Eindhoven – Ik heb zelf niet meer meegelopen maar er deden mensen uit ons Herbalife team mee dus ik ben de hele dag daar geweest om aan te moedigen. Vanja, Lynn, mama en Mariëlle deden mee en ze hebben het super gedaan!

Eerste les zwangerschapsyoga – Sinds oktober ben ik begonnen met zwangerschapsyoga in Venlo. Ik doe zelf vaker yoga thuis en ik wilde toch iets doen ter voorbereiding op de bevalling maar ik zag mezelf niet naar babygym gaan. Yoga past wat dat betreft heel goed bij me en ik vind het fantastisch!

Opa 85 jaar – Wat een mijlpaal! Opa werd 85 jaar en dat hebben we natuurlijk gevierd met de hele familie!

Intake kraamzorg – Nog zo’n teken dat het allemaal wat dichterbij komt, de intake met de kraamzorg! We hebben wat dingetjes rondom de bevalling en de kraamtijd besproken en ik heb verder wat tips gekregen wat ik nog in huis moet halen.

Babyshower vriendinnetje Simone – Alweer een babyshower, babyboom bij alle vriendinnen! Inmiddels zijn Simone en Robert Jan papa en mama geworden van een prachtig meisje Sammy Roos.

Klussen in de babykamer – We maakten een start met de babykamer en wij vinden samen klussen zo gezellig! De muur is inmiddels behangen, de andere muren geverfd en de meubels zijn grotendeels opgeschuurd en geverfd dus de grote dingen zijn bijna klaar en dan kunnen we beginnen met het shoppen!

Nieuwe coaches gestart in ons team – In oktober zijn er ook weer een aantal nieuwe coaches gestart in ons Herbalife team. Zo leuk om mensen te helpen om fitter te worden maar aan de andere kant ook te helpen met een paar honderd euro extra in de maand! We gaan er wat moois van maken samen!

Leadership Development weekend Herbalife – Één keer in het kwartaal is het LDW van Herbalife waar altijd een mega inspirerende gastspreker komt. Dit keer was dat Quentin Rivoire uit Frankrijk. Ik ga niet helemaal uitleggen waarom deze jonge vent zo inspirerend is maar wat hebben wij weer veel geleerd en vooral veel lol gehad dit weekend!

 

Dankbaar voor al deze geluksmomentjes en laten we samen van november weer wat moois maken!

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.