Home » Geluksmomentjes: Oktober 2017

Geluksmomentjes: Oktober 2017

geluksmomentjes

Wauw, het is gewoon bijna een jaar geleden dat ik de laatste geluksmomentjes schreef. Ik wil dit heel graag weer oppakken omdat ik merk dat ik het fijn vind om even stil te staan bij alles wat er is gebeurd. Ik word er vrolijk van en dankbaar. Daar gaan we!

Dé verhuizing – Uiteraard! We kregen 29 september de sleutel van ons droomhuis en via de verhuisvlogs hebben jullie met ons mee kunnen kijken. Wat vond ik het leuk om dit vast te leggen en ik weet zeker dat ik dit later nog vaak ga terugkijken. Inmiddels is er alweer een maand voorbij. Ons huis is nog niet af maar dat hoeft ook niet. We wonen er en wat hebben we toch een tof huis gekocht, een heel groot geluksmoment!

Sleutel inleveren van ons appartement – Wel met een dubbel gevoel, dat wel. Maar ook met een gevoel van een heel mooi hoofdstuk afsluiten. Dankbaar voor onze tijd daar, we hebben daar 7,5 jaar gewoond met heel veel liefde en plezier! En nu op naar een nog veel mooier hoofdstuk.

Hulp van familie en vrienden – Er komt toch veel kijken bij zo’n verhuizing en ik ben super dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen die afgelopen maand alles op alles hebben gezet om ons te helpen.

Zusje Lynn afgestudeerd als fysiotherapeute – Ze blijft altijd mijn kleine zusje maar inmiddels ook een zakenvrouw met een eigen praktijk. Lynn studeerde officieel af en we gingen gezellig met het hele gezin uiteten bij de Wok.

Ons gezin – Te cliché natuurlijk maar wat ben ik trots. Het waren hele hectische weken voor ons, maar ook voor Lot en het is uiteindelijk zo goed gegaan allemaal. Heel fijn!

Dagje IKEA – Eens in de zoveel tijd gaan we naar IKEA. Inmiddels ben ik meer van toffe meubels scoren op Marktplaats want ik vind dat daar heel veel meer sfeer en gevoel in zit. Maar IKEA heeft wel gewoon hele handige dingen en het is voor ons altijd een leuk dagje uit. Mét Zweedse balletjes uiteraard!

Leadership weekend van Herbalife – De laatste maanden zijn we heel druk geweest met de verkoop van ons appartement, nu weer met de verhuizing en tussendoor zijn we ook nog op vakantie geweest. Het was fijn om zo meteen na de verhuizing de focus ook weer op Herbalife te kunnen leggen want ik vind het zo tof om anderen te mogen inspireren. De November Challenge is inmiddels gestart maar je kunt nog meedoen. Stuur me dan even een mailtje met je doelen naar info@balanceyourhealth.nl en dan stuur ik je meer info toe.

Ochtendje afspraken in mijn diëtistenpraktijk – Zo goed als de laatste. Ik heb ook eigenlijk helemaal geen idee of ik dit überhaupt gedeeld heb via social media maar yes, je leest het goed. Ik ga stoppen met mijn diëtistenpraktijk en ik spring in het diepe om me te focussen op wat ik echt het aller leukste vind om te doen: Herbalife coach zijn, bloggen, vloggen en vanuit huis werken bij Lot. Misschien is het leuk om nog een artikel te schrijven over deze keuze? Let me know.

13 jaar samen met Vanja – 29 oktober is onze datum, de datum waarop ik 13 jaar geleden (als 15 jarig meisje) mijn eerste date had met Vanja.

Elke keer als ik een blog typ voor deze rubriek denk ik aan het eind: wow, dat zijn best wel veel mooie momenten weer. Mooie momenten waar je veel te makkelijk aan voorbij gaat en momenten die het zeker waard zijn om nog eens bij stil te staan.

Kijk jij ook nog weleens terug?

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.