Home » Geluksmomentjes: september 2016

Geluksmomentjes: september 2016

geluksmomentjes

Een wat kortere geluksmomentjes vandaag. Eigenlijk was heel september één groot geluksmoment want we hebben een fantastische vakantie gehad!

♡ We hebben de definitieve naam voor ons kleine meisje – Tijdens de vakantie zijn we eens gaan zitten voor de babynaam. Gelukkig zitten we qua stijl heel erg op één lijn dus uiteindelijk heeft het niet zo lang geduurd om de definitieve naam te vinden. Binnenkort komt er een artikel online waarin ik ga uitleggen hoe we de naam gekozen hebben. Natuurlijk ga ik de naam niet verklappen, nog even geduld tot januari 😉

Echo in Maastricht was goed (20 weken) – Na de 20 weken echo in Venlo moesten we toch voor de zekerheid even naar het azM in Maastricht. Toch wel even schrikken, het hele verhaal kun je hier lezen. Gelukkig was alles uiteindelijk helemaal prima!

Vakantie Texel – We hebben twee weken genoten van het mooie eiland Texel. Onze vakantiefoto’s kun je hier (deel 1) en hier (deel 2) terugvinden. Ik kan Texel iedereen aanraden die van rust, natuur, de zee en gezelligheid houdt. Wij gaan zeker nog een keer terug!

Herbalife Extravaganza – Na Texel gingen we nog een week naar Praag voor een tweedaags internationaal seminar van Herbalife. Elk jaar weer een feestje waar we naar uitkijken. We maakten er een hele week Praag van zodat we ook nog tijd hadden om van de stad te genieten.

Ik was jarig – 27 jaar – In Praag was ik jarig en gingen we uiteten in het Hard Rock café. Als je daar een keer komt dan moet je echt de spare ribs proberen! Eenmaal thuis vierden we ook nog mijn verjaardag met vrienden en familie.

Vaste structuur praktijk – Heel fijn! Ik werkte altijd in blokken en probeerde afspraken natuurlijk samen te plannen zodat er zo min mogelijk ‘gaten’ waren maar echt vaste tijden had ik niet. Dat gaat straks natuurlijk niet als ons dochtertje er is dus ik besloot na de vakantie te gaan werken op vaste werktijden. Ik ben er nu al heel erg blij mee, het geeft zoveel meer houvast. Ik heb ook een standaard weekplanning gemaakt want ik werk natuurlijk ook veel vanuit huis. Ik ga nog een artikel schrijven over hoe ik werk ga combineren met de kleine straks.

 

Een wat kortere geluksmomentjes maar wel heel veel grote geluksmomenten. September je was fantastisch!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.