Home » Gezondheidsupdate

Gezondheidsupdate

AntibioticaEven een korte update voor wat betreft mijn gezondheid want het is afgelopen week akelig stil geweest op mijn blog. Sinds vorige week vrijdag ging het eigenlijk helemaal niet zo goed. Het hele weekend ziek op bed gelegen (lees: geen tv, licht of geur van eten kunnen verdragen). Naar de huisarts gaan? Nee joh dat hoeft toch niet, gaat vanzelf wel weer over.

Gisteren was ik er klaar mee, de keelpijn werd alleen maar erger waardoor ik amper kon slikken en eten een hele opgave was. Toch maar even langs de huisarts. Blijkt dat ik een flinke keel- en amandelontsteking heb dus toch maar een antibioticakuur en een verbod op sporten, balen! Dat komt me helemaal niet uit in verband met de Level 10 Challenge waar we mee bezig zijn. Maargoed, gezondheid is natuurlijk even belangrijker dus ik zal maar braaf luisteren en hopelijk snel herstellen zodat ik de draad weer kan oppakken. I’m coming back!

Het bloggen heb ik ongelofelijk gemist, maar dit lukte helaas echt niet. Vandaag is de eerste dag dat ik me weer een beetje mens voel dus hopelijk kan ik het vanaf nu weer rustig oppakken.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.