Home » Recept: Griekse yoghurt, amandelen, fruit & honing

Recept: Griekse yoghurt, amandelen, fruit & honing

Griekse yoghurt

Ik heb een super lekker tussendoortje ontdekt en deze wilde ik even met jullie delen. Misschien had je de foto al voorbij zien komen in de Weekly favorites van gisteren. Super lekker en… super simpel… 

Het is namelijk Griekse yoghurt (10% vet, ongeveer 150 ml) met amandelen, gedroogde abrikozen, blauwe bessen en een klein beetje honing. That’s it! De yoghurt kun je uiteraard ook in de 0% vet variant nemen. Het ligt een beetje aan je doelstelling, als je dit af en toe neemt kun je prima de 10% vet variant nemen. Niks mis mee. Ik heb de 0% vet variant ook in de koelkast staan en ik wissel een beetje af.

Ik had nog nooit eerder Griekse yoghurt gehad, ik heb namelijk altijd normale halfvolle yoghurt of magere kwark. Deze yoghurt is veel romiger/luchtiger. Ik vind dit het lekkerste als tussendoortje ’s avonds. Ik neem na het warme eten geen toetje, dat schuif ik op naar het tussendoortje in de avond, vaak vlak voordat ik naar bed ga.

Eet jij wel eens Griekse yoghurt? Heb jij nog andere lekkere variaties? Let me know!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.