Home » Hannie | -12 kg

Hannie | -12 kg

Hannie Hagens

Afvallen!!

Eind november toch maar besloten om de 3 proefdagen van Herbalife uit te proberen! Dit na de zoveelste poging om af te vallen. Brooddieet, Sonja Bakker etc. hielpen wel om af te vallen maar na verloop van tijd toch weer overgewicht. Sluipend, en ook de rugklachten en artroseklachten zorgden voor steeds meer narigheid. Door 4x te sporten in de week zijn de klachten nu tot ’n minimum beperkt!! M’n lijf voelde soepel maar te zwaar!

Omdat ik een echte brood eter ben had ik een zwaar hoofd in de Herbalife shake. Tijdens de proefdagen vond ik het helemaal niet zo erg dan verwacht en was ik zelfs afgevallen! Ik dacht: nu ben ik 63 jaar, dit wordt de allerlaatste poging en dan ben ik er klaar mee!

Ik werd gecoacht door Nicky van Pol die ook nog diëtiste is, super! Zelf ben ik altijd werkzaam geweest in de gezondheidszorg en weet hoe belangrijk voeding is. Dus toen voelde het zeker verantwoord! De begeleiding in het begin was voor mijn gevoel zéér intensief! Met de nodige tips op papier en dat ik bij vragen of problemen altijd contact mag opnemen, hebben we afgesproken 1x per 2 weken op consult!

Bij ieder consult is het wegen en meten. Het resultaat wordt vergeleken met de keer ervoor. Nicky legt dan heel helder en duidelijk uit wat er veranderd is ten opzichte van de keer ervoor wat betreft BMI, spieren, vet, waterpercentage en het viscerale vet.

Voor mij is het vooral belangrijk dat de binnenkant in goede gezonde verhouding is. Het doel wat het gewicht betreft is bereikt (-12 kg!) en ik ben alleen maar vet afgevallen (geen spieren!). Nu gaan we aan de slag met meer spieropbouw. Dat betekent meer eiwitten maar mogelijk ook meer gewicht! Meer gewicht met wel gezonde verhoudingen!

Daarna komt in mijn beleving het allermoeilijkste, op gezond gewicht blijven. Met de goede begeleiding en positieve support van Nicky moet dit goed komen. Met de juiste realistische en positieve instelling gaat het lukken!!!!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.