Home » Herbalife Challenge: December 2017

Herbalife Challenge: December 2017

Alweer de laatste maand van 2017! Tijd om nog even in actie te komen en fit het jaar af te sluiten!

DECEMBER Challenge #HerbalifeNutrition !🔥 Wil jij ook nog net wat lekkerder in je vel zitten voor de feestdagen?🎁🎄 Nieuwe maand, nieuwe kansen!💪🏻Ik ga er in ieder geval voor de volle 100% tegenaan, je kunt me volgen via Instagram!

Online coaching

We geloven dat coaching super belangrijk is om je doelen te behalen en we vinden het fantastisch om zo’n coach te zijn en anderen ook te helpen om fit te worden. Dit doen we 1-op-1 met behulp van de Herbalife producten.

Wil je ook door mij gecoacht worden en heb je die stok achter de deur nodig? Mail me je doelen dan ga ik je helpen 🙌🏻🙅🏼! Je hoeft dus niet in de buurt te wonen, coaching is online! Ook voor meer info mag je me je doelen mailen, dan stuur ik je vrijblijvend meer info toe.

Doe mee!

💌 Online community met allemaal gemotiveerde mensen
✅ Maaltijdplan
🏋🏼‍♀️ Workouts
⏰ 24/7 Online support
info@balanceyourhealth.nl

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.